Χρήσιμες εφαρμογές

Ανακαλύψτε τις δωρεάν online εφαρμογές μας. Έχουμε δημιουργήσει χρήσιμα εργαλεία που διευκολύνουν τη ζωή κάθε γυναίκας. Σας βοηθάμε να κάνετε σωστές επιλογές και παρέχουμε έγκυρη καθοδήγηση.

Βρείτε τα μαλλιά που σας ταιριάζουν μέσα από το εικονικό κούρεμα που είναι σαν παιχνίδι ή κάντε ένα γρήγορο τεστ για να μάθετε τι πρέπει να τρώτε καθημερινά για να παραμείνετε εκθαμβωτική και υγιής, ακόμα μπορείτε με μόλις τρεις μετρήσεις να καταλάβετε τον σωματότυπό σας και σε συνδυασμό με τα εμπεριστατωμένα άρθρα μας να μη ξανακάνετε ποτέ στιλιστικά λάθη.

Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις εφαρμογές που θα συναντήσετε σε αυτή την ενότητα. Μένει μόνο να επιλέξετε τι θα θέλατε να μάθετε και πατώντας το link και να μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα.

Εικονικό κούρεμα

Δοκιμάσετε ποικίλα χτενίσματα, κουρέματα, χρώματαΕδώ θα καταλάβετε τι μαλλιά σας ταιριάζουν καλύτερα, χωρίς να υπάρχουν δράματα. Με τη χρήση μιας φωτογραφίας παρέχετε η δυνατότητα να δοκιμάσετε ποικίλα χτενίσματα, κουρέματα, χρώματα.

Μια πολύ εύχρηστη και διασκεδαστική εφαρμογή. Βρίσκεται το κούρεμα που σας πηγαίνει χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.
Την φωτογραφία σας, όπως και τις «περούκες» που δοκιμάζετε τις βλέπετε μόνο εσείς, και το καλύτερο; Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας με οποιοδήποτε μαλλιά σας αρέσουν ανά πάσα στιγμή όσες φορές θέλετε.

Το μόνο που μένει είναι να μεταβείτε στο «Εικονικό κούρεμα» για να βρείτε το Hairstyle που σας κολακεύει περισσότερο →

Τεστ βιταμινών

Ημερήσια ποσότητα θρεπτικά συστατικάΒασική προϋπόθεση για να είμαστε υγιείς είναι να προσλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση, την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών μετάλλων και ιχνοστοιχείων, πράγμα που διαφέρει σε κάθε άνθρωπο.

Για να καταλάβετε τι πρέπει να τρώτε καθημερινά δημιουργήσαμε μια εξατομικευμένη εφαρμογή, η οποία με βάση το ύψος, τα κιλά, την ηλικία και κάποιες άλλες μεταβλητές υπολογίζει την ημερήσια ποσότητα που πρέπει να προσλαμβάνετε σε θρεπτικά συστατικά.
Επιπλέον προσθέσαμε και έναν δείκτη θερμίδων – υποδείξτε μας τον στόχο σας και σας έχουμε τη λύση.

Υπολογίστε τα θρεπτικά συστατικά και τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνετε ημερησίως →

Τεστ σωματότυπου

Η Effy απεικονίζεται με τη μεζούρα, μετράει τον εαυτό της για να δει τι σωματότυπο έχειΜήλο, αχλάδι, μπανάνα, κλεψύδρα ή ανάποδο τρίγωνο; Τρεις μόνο αριθμοί αρκούν για να μάθετε τι σωματότυπο έχετε.
Με τη βοήθεια της μεζούρας μετρήστε το στέρνο, τη μέση και τους γοφούς σας, στη συνέχεια συμπληρώστε τα αντίστοιχα πεδία στην οθόνη του υπολογιστή και οι υπολογισμοί θα γίνουν αυτόματα από την εφαρμογή μας.

Μη ξεχάσετε να συμβουλευτείτε τα άρθρα μας, όπου θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και θα μάθετε τα πάντα για ένα άψογο στυλ κομμένο και ραμμένο στον κάθε τύπο σώματος.

Κάντε γρήγορα και εύκολα το τεστ για τον σωματότυπο και μάθετε σε ποια κατηγορία ανήκετε →

Adblock
detector