Πολιτική Απορρήτου

Μάθετε για την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Η διεύθυνση του ιστότοπού μας είναι: https://effy.gr/

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του effy.gr και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του effy.gr.

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του effy.gr με τρόπο που δεν αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τους όρους που παρουσιάζονται ακολούθως.

Επίσης οι παρακάτω όροι χρήσης ενδέχεται με το πέρασμα του χρόνου να τροποποιηθούν. Παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τροποποιήσεις των όρων χρήσης. Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας αναγράφεται η ημερομηνία κατά την οποία τροποποιήθηκαν οι όροι χρήσης.

Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο effy.gr. Η συμμετοχή σας στο effy.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Όροι Χρήσης

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Ως χρήστης των υπηρεσιών του effy.gr αποδέχεστε ότι:

• Δε θα εισάγετε στο effy.gr κανένα στοιχείο το οποίο θα αντίκειται στους ισχύοντες νόμους ή θα είναι προσβλητικό, παράνομο, πορνογραφικό, απειλητικό και γενικά ενοχλητικό προς το effy.gr ή/και τους χρήστες του.

• Δεν υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο και τα στοιχεία που εισάγετε αφορούν μόνο εσάς.

• Δεν χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς ή/και απαγορευμένα ψευδώνυμα. Οι διαχειριστές του effy.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών των σχολίων.

• Δεν χρησιμοποιείτε κεφαλαίους χαρακτήρες στα σχόλια. Οι διαχειριστές του effy.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.

• Δεν επαναλαμβάνετε το ίδιο σχόλιο. Οι διαχειριστές του effy.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.

• Δεν διαφημίζετε οτιδήποτε μέσα από τη φόρμα αποστολής σχολίων. Οι διαχειριστές του effy.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων που μοναδικό στόχο έχουν να διαφημίσουν websites, προϊόντα, υπηρεσίες.

• Είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του effy.gr και το effy.gr δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας. Παρόλα αυτά, οι διαχειριστές του effy.gr θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου.

• Δε θα δίνετε προσωπικά στοιχεία (πχ τηλέφωνα, διευθύνσεις) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους, ώστε να προσωποποιήσουν το προφίλ σας, παρά μόνο τα στοιχεία τα οποία περιγράφουν τα χαρακτηριστικά σας στα πλαίσια χρήσης της παρούσας υπηρεσίας.

Γενικοί κανόνες για τα σχόλια

Τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

• Ελέγξτε το σχόλιό σας – αφού το ανεβάσετε – για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του και αν υπάρχουν, ενημερώστε μας. Μην γράφετε συμπληρωματικά σχόλια για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια.

• Τα σχόλια (σχόλιο) των μελών και επισκεπτών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, παρακαλούνται όμως οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

• Φροντίστε να μην δυσφημίζετε φυσικά πρόσωπα, υπηρεσίες ή προϊόντα αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του effy.gr και δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

• Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα, blog ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό θα είναι να αναφέρετε την προέλευση του.

• Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

• Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή ακόμα και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος (post) και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στα σχόλια του effy.gr για τον συγκεκριμένο χρήστη:

Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

H υποβολή σχολίων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στις συζητήσεις του effy.gr.
Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.

Συμφωνείτε ότι ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή και να «κλειδώσει» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση του, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη/ επισκέπτες να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του effy.gr.

O διαχειριστής διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνει τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφει εξ’ ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο σχόλιο, να μπλοκάρει τον σχολιασμό σε όποιον χρήστη έχει επανειλημμένως προκαλέσει με τη συμπεριφορά του ή να κλειδώνει μέχρι νεωτέρας το θέμα (post) στο effy.gr.

Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα σχόλια που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τα μέλη/ επισκέπτες του site δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη/ επισκέπτες αυτού. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, τότε η διαχείριση του effy.gr έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των σχολίων.

Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (ονομάζεται επίσης κατακερματισμός) μπορεί να παρέχεται στην υπηρεσία Gravatar για να δείτε εάν τη χρησιμοποιείτε. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον, έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε τυχόν σχόλια παρακολούθησης, αντί να τα κρατάμε σε ουρά εποπτείας.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Εάν ανεβάζετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών/μελών που συλλέγει το effy.gr, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού τόπου effy.gr. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών από το effy.gr προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών/μελών του effy.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του effy.gr.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το effy.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του effy.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του effy.gr

Το effy.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα μέλη/ επισκέπτες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

Το effy.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

Τα μέλη/ επισκέπτες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματα/ σχόλιά τους.

Τα μέλη/ επισκέπτες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα το περιεχόμενο/ σχόλια που μεταδίδουν μέσω του effy.gr.

Το effy.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των μελών/ επισκεπτών.

Το effy.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών/ επισκεπτών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μελών/ επισκεπτών.

Συνεπώς, τα μέλη/ επισκέπτες του effy.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

Το effy.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.

Αποποίηση ευθύνης

Το effy.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του effy.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. Το effy.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης έχει επισκεφθεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.

Διοχεύτεση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Το effy.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή οποιουδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών του effy.gr σε κανένα τρίτο φορέα. Το effy.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

• Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων

• Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το effy.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών/μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το effy.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του effy.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το effy.gr.

• Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μας έχετε παράσχει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Πού στέλνουμε τα δεδομένα σας

Τα σχόλια των επισκεπτών μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας αυτοματοποιημένης υπηρεσίας εντοπισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Google Analitics

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να κρατάνε κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως η ΙΡ. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

IP Addresses

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο effy.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Προστασία Ανηλίκων

Επισκέπτες/χρήστες του effy.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του effy.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το effy.gr. Εάν ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, το effy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, διανομή και η διασκευή του περιεχομένου χωρίς την έγκριση του effy.gr.

Πληροφορίες που σχετίζονται με τα Cookies

Το effy.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του effy.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του effy.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του effy.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης του effy.gr μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του effy.gr, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του effy.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Cookies

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση email και τον ιστότοπό σας σε cookie. Αυτά είναι για τη δική σας ευκολία, ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας όταν αφήσετε άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Εάν επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης, θα ορίσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας δέχεται cookie. Αυτό το cookie δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα και απορρίπτεται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης πολλά cookie για να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας και τις επιλογές εμφάνισης της οθόνης σας. Τα cookie σύνδεσης διαρκούν δύο ημέρες και τα cookies επιλογών οθόνης διαρκούν ένα χρόνο. Εάν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα διατηρηθεί για δύο εβδομάδες. Εάν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και απλώς υποδεικνύει το αναγνωριστικό ανάρτησης του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies επιδόσεων

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούντα αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Cookies Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή ,ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

Cookies στόχευσης/διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

DART cookie και Πολιτικές απορρήτου της Google

Το DoubleClick DART cookie χρησιμοποιείται από τη Google μόνο στις διαφημίσεις Google που προβάλλονται στο effy.gr. Όταν επισκέπτεστε το effy.gr και βλέπετε ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση Google, ενδέχεται να αποθηκευτεί ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησης (browser) σας με σκοπό την καλύτερη προβολή και διαχείριση των διαφημίσεων στο effy.gr. Μπορείτε να επιλέξετε να μην χρησιμοποιείτε το DoubleClick DART cookie της Google (adsense) κάνοντας κλικ εδώ. Επίσης το effy.gr χρησιμοποιεί το Google Signals, το Google Analytics ενδέχεται να συσχετίζει τις πληροφορίες επισκέψεων που συλλέγει από τον ιστότοπο ή/και τις εφαρμογές με πληροφορίες Google από λογαριασμούς συνδεδεμένων χρηστών που έχουν επισκεφτεί το effy.gr σε αυτήν τη συσχέτιση με σκοπό την εξατομίκευση διαφημίσεων. Αυτές οι πληροφορίες Google μπορεί να περιλαμβάνουν την τοποθεσία του τελικού χρήστη, το ιστορικό αναζήτησης, το ιστορικό YouTube και δεδομένα από ιστοτόπους που συνεργάζονται με την Google, ενώ χρησιμοποιούνται για την παροχή συγκεντρωτικών και ανωνυμοποιημένων insights σχετικά με τις συμπεριφορές των χρηστών μεταξύ συσκευών. Επισκεπτομενοι το effy.gr κατανοητέ και αποδέχεστε όλα τα παραπάνω, επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή/και να διαγράψετε τα εν λόγω δεδομένα μέσω της ενότητας Η δραστηριότητά μου. Επίσης, αυτές οι λειτουργίες υπόκεινται στις Πολιτικές σχετικά με τις Λειτουργίες διαφήμισης του Google Analytics.

Νομοθεσία – eφαρμοστέο Δίκαιο

Οι όροι καλύπτονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του effy.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το effy.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του effy.gr.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν παραβιάσετε τους όρους και δεν κινηθούμε νομικά εναντίων σας επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για μελλοντική χρήση.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

Θα αναφέρουμε κάθε της τυχόν παράνομη παραβίαση βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.