Τι κούρεμα μου ταιριάζει;

Για όσους αναρωτιέστε «τι κούρεμα μου ταιριάζει;» και έχετε βαρεθεί να διαβάζετε άρθρα με διάφορες υποθέσεις πάμε να το δούμε στην πράξη.

Η εφαρμογή που έχουμε δημιουργήσει θα σας βοηθήσει να βρείτε τι κούρεμα σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, με τη βοήθεια μιας φωτογραφίας σας.

Ανεβάστε την φωτογραφία σας και επιλέξτε ένα από τα δεκάδες κουρέματα και χτενίσματα.

Το εφαρμογή μας διατίθεται εντελώς δωρεάν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να κάνετε εγγραφή.

Προσοχή! Δε θα αποθηκεύσουμε καμία από τις φωτογραφίες σας, θα διαγραφούν αμέσως μόλις κλείσετε τη σελίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε εσάς και μπορείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε στο κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Κάτω από την εφαρμογή θα βρείτε αναλυτικά και τις οδηγίες χρήσης.

Choose your hairstyle from the photo

Select gender:
↑ Close ↑
 Bangs  Straight hair  Curly hair  Side parting  Long hair  Short hair  Protruding ears  Short neck - long hair  Very long neck - short hair

Upload your photo, choose the type of hairstyle and use the mouse to stretch, rotate or move the hairstyle. Then you can save the result you like to your computer using the "Download result" button

Οδηγίες Χρήσης

Πάμε να δούμε βήμα-βήμα πως λειτουργεί η εφαρμογή.

Βήμα 1. Μεταφόρτωση φωτογραφίας

Μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία στο πρόγραμμα. Κάντε κλικ στο κουμπί «Upload image» (Ανεβάστε εικόνα).
Στο παράθυρο που ανοίγει, στα αριστερά, θα δείτε μια λίστα με όλους τους φακέλους και τις συσκευές που είναι διαθέσιμες στον υπολογιστή σας.
Αφού κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά, το περιεχόμενό του θα ανοίξει στο κύριο μέρος του παραθύρου.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλέξετε την εικόνα που σας αρέσει:

  1. Κάντε διπλό κλικ στη φωτογραφία που σας αρέσει.
  2. Κάντε κλικ μία φορά στη φωτογραφία (θα επισημανθεί με μπλε χρώμα) και κάντε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα» παρακάτω.

Μετά από αυτό, η φωτογραφία σας θα εμφανιστεί στο δεξί μισό του παραθύρου προγράμματος (αρχικά υπάρχει ήδη μια φωτογραφία της Natalie Portman πάνω στην οποία μπορείτε να κάνετε δοκιμές).

Συμβουλή:

  • Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιλέξτε μια καθαρή και υψηλής ποιότητας φωτογραφία στην οποία ποζάρετε κατά πρόσωπο (ανφάς).
  • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χτένισμα σας.
    Είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεστε χωρίς φράντζα και τα μαλλιά σας να είναι πιασμένα σε αλογοουρά ή κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
  • Εάν δεν έχετε μια αντίστοιχη φωτογραφία, μπορείτε εύκολα να βγάλετε μια χρησιμοποιώντας την κάμερα του υπολογιστή σας.
    Αφού μεταφορτώσετε τη φωτογραφία, να σημειωθεί, πως δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος κάνοντας ζουμ στο πρόσωπό σας. Έχετε υπόψιν πως θα πρέπει να το κάνετε εκ των προτέρων, επιλέγοντας μια πιο «κοντινή» σας φωτογραφία ή κάνοντας περικοπή στον υπολογιστή σας (Ανοίξτε τη φωτογραφία που θέλετε στον υπολογιστή σας και πατήστε το πλήκτρο επεξεργασία επάνω δεξιά στη συνέχεια επιλέξτε περικοπή και αποθήκευση).

Βήμα 2. Επιλέξτε φύλο

Κάτω από την «επιλογή αρχείου», αναγράφετε επιλέξτε φύλλο «Select Gender». Κάντε κλικ σε όποια από τις δύο κουκκίδες προτιμάτε. Εάν προτιμήσετε την επιλογή άνδρας «male», θα εμφανιστεί η φωτογραφία του Jason Statham μαζί με τα χτενίσματα που προτείνονται για άνδρες.

Βήμα 3. Εργασία με φίλτρα

Για ευκολία, και για να βρείτε πιο γρήγορα αυτό που ψάχνετε, συνιστάται η χρήση των προτεινόμενων φίλτρων.

Μπορείτε να επιλέξετε πολλά φίλτρα ταυτόχρονα. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν τσεκάρατε ταυτόχρονα αντίθετες έννοιες (για παράδειγμα, μακρύ – κοντό). Διαφορετικά θα πρέπει να αποεπιλέξετε ένα από αυτά.

Βήμα 4. Χτενίσματα – Κουρέματα

Από τις προτεινόμενες εικόνες με χτενίσματα – κουρέματα, επιλέξτε αυτό που σας αρέσει κάνοντας κλικ επάνω με το ποντίκι.
Μετά από αυτό, το χτένισμα πρέπει να εμφανίζεται πάνω από τη φωτογραφία σας.

Για να το προσαρμόσετε τέλεια στο πρόσωπό σας, μπορείτε να το μετακινήσετε, να το αυξο-μειώσετε, να το περιστρέψετε, χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας.
Αρκεί να κάνετε κλικ στο χτένισμα της εικόνας και στη συνέχεια, 2πλο κλικ στα λευκά τετραγωνάκια.

Βήμα 5. Αποθήκευση

Κάθε αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί. Για να το κάνετε αυτό, μετά από όλες τις αλλαγές στη φωτογραφία, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί αποθήκευση εικόνας ως «Save as image». Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέξτε τη θέση στον υπολογιστή όπου θέλετε να αποθηκεύσετε την φωτογραφία και κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση».
Μετά από αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε στο πρόγραμμα, δοκιμάζοντας ένα διαφορετικό χτένισμα. Ο αριθμός των αποθηκευμένων φωτογραφιών είναι απεριόριστος.
Δυο ακόμα λόγια…

Ο καθένας μας κάποια στιγμή θα συμβουλεύτει έναν κομμωτή ή έναν στιλίστα για το ποιό κούρεμα του ταιριάζει. Είναι και φορές όμως, που νιώθουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε, μόνοι, μακριά από τα βλέμματα του κόσμου.

Η επιλογή ενός χτενίσματος online από την εφαρμογή μας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει! Πλέον κάθε κορίτσι, γυναίκα ή ακόμα και ένας άντρας μπορεί να κάνει ένα τεστ πάνω στη φωτογραφία του, εντελώς δωρεάν, έχοντας την άνεση του σπιτιού του, χωρίς να κάνει βήμα από τον καναπέ του.

Τα κομμωτήρια θα σας εξαντλήσουν πολλά χρήματα προτού καταλάβετε τι πραγματικά σας πάει. Ποιος μπορεί να αξιολογήσει αν μας κολακεύει ένα χτένισμα καλύτερα, από εμάς τους ίδιους!

Adblock
detector