Χρώματα μαλλιών

Μελί μαλλιά – η πιο γλυκιά απόχρωση: ξανθό μελί, σκούρο, σαντρέ ή με ανταύγειες;

Τα μελί μαλλιά είναι μια από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις στις γυναίκες. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ταιριάζει σε όλες τις εποχές και είναι τόσο κολακευτικό χρώμα μαλλιών που γλυκαίνει αμέσως το πρόσωπο. Το χρώμα μαλλιών μελί δίνει εικόνα ζεστασιά στο πρόσωπο είτε έχετε μια πιο ανοιχτή επιδερμίδα είτε κάποια πιο σκούρα.

Τα χρώματα μαλλιών μελί και οι άπειρες αποχρώσεις τους, σας δίνουν την επιλογή όχι μόνο να επιλέξετε το μελί αλλά και αν θέλετε καστανό, ξανθό ή χάλκινο. Έχει πολλές δυνατότητες και προοπτικές και είμαστε σίγουρες πως θα το τολμήσετε, δεν θα το μετανιώσετε ούτε λεπτό αλλά θα μας ευχαριστείτε.

Χρώμα μαλλιών μελί – γιατί να το επιλέξω

Το μελί χρώμα μαλλιών εκτός από το ότι είναι η κατάλληλη επιλογή απόχρωσης αν δεν έχετε αποφασίσει τι αλλαγή να κάνετε, είναι και εκπληκτικά στη μόδα!

Ας ξεκινήσουμε όμως από την δεκαετία του 1990, που οι μελί ανταύγειες σε καστανά μαλλιά ήρθαν στο προσκήνιο. Μερικές από τις πιο διάσημες ηθοποιούς και τραγουδίστριες επιλέξαν το μελί μαλλί και το έκαναν να το λατρέψουμε.

Ωστόσο, το 1994 βγήκε μια από τις αγαπημένες σειρές στην Αμερική, τα φιλαράκια. Τότε ήταν που ερωτευτήκαμε για πρώτη φορά τα μελί μαλλιά. Όταν η Jennifer Aniston ως Rachel Green μπήκε με το νυφικό στην καφετέρια, ήταν η στιγμή που το μελί χρώμα μπήκε ολοκληρωτικά στην ζωή μας.

Μελί μαλλί - μελι ανταυγειεσ σε καστανα μαλλια
Insta: jenniferaniston
Τζένιφερ με μελί μαλλιά - χρώματα μαλλιών μελί
Insta: jenniferaniston

Το χαρακτηριστικό μαλλί της Rachel Green ήταν ο λόγος που η Jennifer Aniston έγινε αμέσως γνωστή αλλά και ο λόγος να τρέχουμε όλες στα κομμωτήρια να δοκιμάσουμε όλες τις μελί αποχρώσεις μαλλιών, μήπως και πετύχουμε το συγκεκριμένο μελί χρώμα.

Το 2020, εν μέσω πανδημίας η μελί απόχρωση μαλλιών έκανε ξανά την εμφάνιση της και μερικές από τις μεγαλύτερες celebrities στον κόσμο το τόλμησαν. Δεν υπάρχει κοπέλα φέτος που να μην επιχείρησε να κάνει τα μαλλιά της Kylie Jenner ή της Bella Hadid ή και της Hailey Bieber.

Μελί αποχρώσεις μαλλιών
Insta: bellahadid
Τα μαλιά της κάιλι
Insta: kyliejenner
Mελι χρωμα μαλλιων
Insta: haileybieber

Και αφού συνεχίζουν να το διαλέγουν οι πιο ισχυρές γυναίκες στον πλανήτη, γιατί να μην πάρουμε και εμείς μια δόση δύναμης και να τολμήσουμε το μελί χρώμα στα μαλλιά;

Τα χρώματα μαλλιών μελί θα τα βρείτε σε πολλές αποχρώσεις και σε αυτό το άρθρο θα τις δούμε μια -μια.

Μελί μαλλιά – οι καλύτερες προτάσεις

Τα μελί χρώμα μαλλιά έχουν πολλές αποχρώσεις, επιλογές και τρόπους που μπορούμε να τα κάνουμε. Υπάρχει το:

  • ξανθό μελί,
  • το καστανό μελί,
  • το χάλκινο μελί ,
  • το μελί σαντρέ είτε είναι ανοιχτά είτε σκούρα.

Με μαλλιά χρώμα μελί υπάρχει μια τεράστια γκάμα από κουρέματα που μπορείτε να διαλέξετε.

Τα δικά μας αγαπημένα και σύντομα δικά σας είναι τα φιλαριστά με μύτες. Ένα κούρεμα που ότι μήκος μαλλιού και να έχετε ταιριάζει.

Χρώματα μαλλιών ξανθό μελί
Insta: matildadjerf

Ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχεί η μόδα των 80’s αλλά κυρίως των 70’s και των 90’s. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένα μαλλί που να θυμίζει περισσότερο 90’s από αυτό.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει περισσότερα σε στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα. Όχι ότι αν έχετε άλλο σχήμα προσώπου δεν θα σας ταιριάζει. Θα το κάνει και θα σας πηγαίνει και υπέροχα.

Στρογγυλό πρόσωπο
Insta: matildadjerf

Υπάρχουν όμως και κατάλληλα κουρέματα ειδικά για εσάς. Όσες γυναίκες έχετε πιο μακρύ πρόσωπο ή με έντονες γωνίες στο πρόσωπο, το καρέ μαλλί και κυρίως αυτό που το μήκος του έρχεται ακριβώς με τις γωνίες του προσώπου είναι το ιδανικό για εσάς.

Ωστόσο, εκτός από το κοντό, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και το μακρύ, το πολύ μακρύ τύπου Kim Kardashian.

Η κιμ με μακρύ μελλι μαλλι
Insta: kimkardashian

Ξανθό μελί

Τα ξανθά μελί μαλλιά είναι μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση καθώς μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλούς υποτόνους και διαφέρει ανάλογα με το χρώμα που είχαμε πριν ή και ανάλογα με το φυσικό μας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και τεχνικές που μπορούμε να πούμε στην κομμώτρια ή τον κομμωτή μας για πετύχει το χρώμα της αρεσκείας μας.

Πριν όμως πούμε τις τεχνικές ας μιλήσουμε για το τι είναι τα μελί ξανθά μαλλιά.

Χρωματολόγιο μελί
Insta: kyliejenner

Δεν είναι σίγουρα ξανθά μαλλιά όπως τα έχουμε συνηθίσει αλλά είναι ένα μαλλί με καστανή κατά κύριο λόγο βάση, που έχει κρατήσει την ρίζα στους γήινους τόνους, δηλαδή στο καστανό.

Και έχει πολλές ξανθές τούφες, που ξεκινούν κοντά στην ρίζα του μαλλιού, δίνοντας μια πιο ζεστή και φυσική απόχρωση του ξανθού που θυμίζει καλοκαίρι.

Οι τεχνικές, ωστόσο, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πετύχουμε την απόχρωση που θέλουμε είναι το Balayage και τα Highlights.

Τα μελί μαλλιά με μπαλαγιάζ είναι ίσως η δημοφιλέστερη τάση στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια.

Ξανθό σκούρο μελί φωτογραφίες
Insta: addisonrae
Μελί μαλλιά χρωματολόγιο
Insta: matildadjerf

Σε συνδυασμό με τα highlights, βγαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς να καταστραφεί η τρίχα.

Καστανό ανοιχτό μελί

Το καστανό ανοιχτό μελί είναι ιδανικό χρώμα μέσα από το χωματολόγιο μελλιών μελί, για να δώσετε κίνηση, ζωντάνια και σχήμα στα καστανά μαλλιά σας. Σας δίνει λάμψη και φωτίζει απευθείας το πρόσωπό σας.

Το καστανό μελί είναι ένα μαλλί που έχει ως βάση και ως κύριο τόνο το καστανό χρώμα. Η ρίζα είναι σχεδόν πάντα καστανή και το ντεκαπάζ που θα κάνει η κομμώτρια είναι τόσο όσο να ανοίξει το μαλλί, να δώσει το χρώμα της επιλογής σας αλλά και η τρίχα να παραμείνει υγιής.

Μελί μαλλιά χρωματολόγιο
Insta: bellahadid

Γενικότερα, οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι οι ίδιες και με το ξανθό. Το balayage και τα highlights είναι οι καλύτεροι μας φίλοι ώστε να πετύχουμε το τα μελί χρώματα μαλλιών της επιλογής μας.

Χάλκινο μελί

Το χάλκινο μελί μπορεί να ακούγεται τολμηρό και δύσκολο. Ωστόσο, με τις κατάλληλες τεχνικές, προϊόντα και τον κατάλληλο κομμωτή που εμπιστεύεστε είναι ένα χρώμα που θα ερωτευτείτε αμέσως.

Χάλκινο μελί
Insta: samantha_cormier

Το χάλκινο μελί έχει ως βάση το καστανό χρώμα αλλά με κόκκινους υποτόνους, με προτίμηση στις πιο ginger αποχρώσεις. Αφού περάσουμε την βάση στο μαλλί, αν δεν την έχουμε ήδη, συνεχίζουμε με το ντεκαπάζ που θα δώσει μια λάμψη και μια χαριτωμενιά στο sexy ginger – καστανό μαλλί που είχαμε.

Μαλλιά χάλκινα κοντά -μελι αποχρωση μαλλιων
Insta: samantha_cormier

Για ακόμα μια φορά, οι τεχνικές παραμένουν οι ίδιες. Το balayage και τα highlights όπως καταλάβατε είναι οι καλύτεροι μας φίλοι καθώς μπορούν να μας βοηθήσουν στο τέλειο αποτέλεσμα. Όσον αφορά τις κανονικές βαφές αν δεν θέλετε να κάνετε οποιοδήποτε είδος ντεκαπάζ στα μαλλιά σας, μπορείτε να πάρετε μια βαφή μαλλιών μελί με πιο ξανθούς – χρυσούς υποτόνους για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ξανθά μελί σαντρέ μαλλιά

Στο ξανθό μελί χρώμα μαλλιών υπάρχει μεγάλο ποσοστό μαλλιού που αποτελείται από καστανές τούφες. Αυτό δεν ισχύει στα μελί σαντρέ μαλλιά, που κατά κύριο λόγο επικρατεί το ξανθό και οι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού.

Για να πετύχουμε τα μελί ανοιχτό μαλλιά πρέπει σίγουρα να έχουμε καστανή βάση, ωστόσο το ξανθό πρέπει σίγουρα να υπερισχύει έτσι ώστε να βγει το χρώμα μαλλιών μελί σαντρέ και όχι ξανθό.

Στο συγκεκριμένο χρώμα, δύσκολο έως και αδύνατο να πετύχουμε το χρώμα με απλή βαφή, χωρίς ντεκαπάζ γιατί το τόσο ανοιχτό μαλλί είναι αδύνατο να το καταφέρουμε με βαφή τύπου σούπερ μάρκετ.

Σαντρέ μελί
Insta: haileybieber

Μελί μαλλιά με ανταύγειες

Τα μελί μαλλιά με ανταύγειες είναι εκείνα που επικράτησαν τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα την χρυσή δεκαετία του 1990, που γεννήθηκαν μερικά από τα πιο σημαντικά κομμάτια της μόδας. Φέτος επέστρεψαν δυναμικά και είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι.

Ότι απόχρωση και να έχετε στο μαλλί σας, ταιριάζει απόλυτα και θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένες, ξεχωριστές, λαμπερές και πάνω από όλα δυναμικές.

Είναι η εποχή να αλλάξουμε χρώμα στα μαλλιά μας χωρίς τον φόβο ότι θα τα καταστρέψουμε, ότι θα τα κάψουμε και πως δεν θα μείνει τούφα μαλλιού. Με τις ανταύγειες μπορείτε να πετύχετε το χρώμα που θέλετε χωρίς να έχετε κανένα φόβο. Ακούστε τον κομμωτή σας, αφεθείτε στα χέρια του και χαλαρώστε.

Μελί ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Το χρώμα μαλλιών καστανό μαλλί, μπορεί να πετύχει και με τους πιο old time classic τρόπους. Δηλαδή με ανταύγειες.

Κρατώντας το μαλλί όλο σε καστανή απόχρωση και κάνoντας ανοιχτές ανταύγειες είτε σε ολόκληρο το μαλλί είτε μόνο στο σημείο του στεφανιού της κεφαλής. Οι ανταύγειες να είναι κατά προτίμηση σε θερμές αποχρώσεις κοντά στο χρυσαφί ώστε να πετύχουμε το κατάλληλο καστανό μελί χρώμα μαλλιών.

Ξανθό μελί χρωματολόγιο
Insta: bellahadid

Το καλό με τις ανταύγειες μελί, και γενικότερα με τις ανταύγειες είναι πως μπορούμε να τις κάνουμε και μόνες μας αν δεν έχουμε τον χρόνο ή τα χρήματα για κάποιο κομμωτή.

Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο αλλά θα είναι πολύ καλό. Με μια βαφή σε ανοιχτό ξανθό, μερικά αλουμινόχαρτα, μια λεπτή χτενούλα ώστε να χωρίσουμε τις τουφίτσες αλλά και υπομονή μπορούμε να το κάνουμε αλλά και να το πετύχουμε και μόνες μας. Απλά να θυμάστε πως πρέπει να διατηρήσετε την καστανή βάση, καστανή και να μην υπερβάλετε με το ξανθό.

Ανταύγες μελί σε καστανά μαλλιά - χρωμα μελι μαλλιων
Insta: kimkardashian

Σε ξανθά

Οι μελί ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά είναι αφενός πιο εύκολες αλλά αφετέρου πιο επικίνδυνες. Είναι πιο εύκολες από την άποψη ότι μπορούμε να κάνουμε το ξανθό μελί ανοιχτό και μόνες μας καθώς στο ξανθό μαλλί όλα είναι πιο εύκολα να πετύχουν.

Είναι σαν να ζωγραφίζουμε πάνω σε λευκό χαρτί ενώ με το χρώμα μαλλιών καστανό μελί είναι σαν να προσπαθούμε να κάνουμε έναν ήλιο σε καφέ χαρτί. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Μελί ανταύγες σε ξανθά
Insta: matildadjerf

Το ξανθό ανοιχτό μελί είναι από τις αγαπημένες μελί αποχρώσεις μαλλιών και κυρίως σε ανταύγειες. Ήταν μάλιστα και η τεχνική που χρησιμοποιούσε η Jennifer Αniston στα φιλαράκια αλλά και που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί και τώρα.

Είναι μια τεχνική που κυρίως γίνεται στο στεφάνι της κεφαλής και λίγο στο υπόλοιπο μαλλί. Γίνεται έτσι ώστε να κρατά την καστανή του πλευρά αλλά για να βγάζει την παιχνιδιάρικη, καλοκαιρινή και φωτεινή διάθεση από μέσα μας.

Η άντισον με εκθαμβωτικά μελί
Insta: addisonrae

Σε κόκκινα – χάλκινα μαλλιά

Το μελί ανοιχτό χρώμα μαλλιών και κυρίως με κόκκινη ή χάλκινη βάση θέλει τόλμη και αποφασιστικότητα.

Γιατί το λέμε όμως αυτό; Όχι γιατί είναι άσχημο, όχι γιατί δεν είναι στην μόδα και σίγουρα όχι επειδή δεν θα σας ταιριάζει αλλά για ένα πιο απλό λόγο. Γιατί μόνο στο άκουσμα του κόκκινου σε συνδυασμό το χρυσό αλλά και το μελί ξανθό δεν ακούγεται σαν μια καταπληκτική ιδέα αλλά πιστέψτε μας πως είναι από τις αγαπημένες μας και σίγουρα της μόδας φέτος.

Μελί ανταύγες σε χάλκινη τρίχα
Insta: kaiagerber

Ο κοκκινοπός υποτόνος σε συνδυασμό με το καστανό δίνει στα μελί χρώμα μαλλιά μια γλυκάδα που θα κάνει τα καστανό μελί μαλλιά να ζηλεύουν που δεν είναι κόκκινα και fancy. Το ginger, ωστόσο είναι το αγαπημένο μας χρώμα και αν έχετε φυσικά μαλλιά ginger είστε απόλυτα τυχερές και οι μελί ανταύγειες θα τονίσουν το ήδη φαντασμαγορικό και πληθωρικό μαλλί σας.

Μελί ανταύγες σε χάλκινο μαλλί
Insta: kaiagerber

Πως συντηρώ το μελί μαλλί

Τα μελί μαλλιά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να διατηρηθούν καθώς από την στιγμή που το ντεκαπάζ ακουμπάει την τρίχα, το μαλλί θέλει ενυδάτωση. Το ντεκαπάζ είναι ένα προϊόν που θυμίζει την χλωρίνη καθώς αφαίρει το χρώμα σε ότι ακουμπήσει.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για μαλλιά ωστόσο να έχετε στο μυαλό σας πως μπορεί να ξεβάψει τα ρούχα σας και μια συμβουλή που σας δίνουμε είναι να φορέσετε είτε λευκά ρούχα είτε ρούχα πρόχειρα. Ρούχα δηλαδή, που και να ξεβαφτούν ή να κάνουν κάποιο σημάδι δεν θα σας πειράξει.

Θεραπείες κομμωτηρίου

Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε την ενυδάτωση και την κερατίνη που λείπει από την τρίχα σας αλλά και θεραπείες που πρέπει να αποφύγετε.

Πρέπει να δοκιμάσετε την θεραπεία κερατίνης. Αναπληρώνει την κερατίνη στα μαλλιά σας, τα ισιώνει και δείχνουν πιο υγιή από ποτέ καθώς είναι. Είναι μια από τις πιο γνωστές θεραπείες και ίσως η πιο αποτελεσματική αφού και ένα μαλλί που δεν μπορεί να σωθεί το κάνει να φαίνεται πιο υγιή και να αντέξει περισσότερο στον χρόνο.

Μια θεραπεία που πρέπει να δοκιμάσετε είναι εκείνη της ενυδάτωσης καθώς τα μαλλιά σας είναι ξηρά και την χρειάζονται.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και να σας πει ποια είναι η καλύτερη ή και να σας συμβουλεύσει για κάποια μάσκα μαλλιών ενυδάτωσης που όντως να κάνει αποτέλεσμα. Υπάρχουν, ωστόσο, θεραπείες που πρέπει να αποφύγετε όπως εκείνη της Περμανάντ καθώς για να γίνει το μαλλί σγουρό απορροφά όλη την κερατίνη από το μαλλί αφήνοντας το ξηρό και ταλαιπωρημένο.

Το σγουρό μαλλί έχει αυτό το σχήμα αυτόν τον λόγο. Επειδή δεν έχει κερατίνη στο μαλλί δίνοντας μια πιο ταλαιπωρημένη αλλά πανέμορφη όψη. Πρέπει όμως να μην τολμήσετε αυτή την αλλαγή τώρα αλλά όταν έχει αναπληρωθεί πλήρως και επιτυχώς η κερατίνη και η υγεία στο μαλλί σας.

Δώστε του λίγο χρόνο να ηρεμήσει, να λάβει ότι του χρειάζεται και να είναι πιο όμορφο και stylish από ποτέ. Άλλωστε όλες αυτό θέλουμε, να είμαστε όμορφες, στην μόδα και να διατηρούμε ταυτόχρονά την υγεία στο μαλλί μας.

DIY θεραπείες

Υπάρχουν όμως και μερικές DIY (Do It Yourself) μάσκες που βρήκαμε ειδικά για εσάς αν θέλετε αν δοκιμάσετε μια πιο υγιεινή και φυτική επιλογή για την αναπλήρωση της ενυδάτωσης στα μαλλιά σας.

Για ξηρά μαλλιά

Θα χρειαστείτε:

• 2 κουτ. σούπας λάδι καρύδας.
• 2 κουτ. σούπας μέλι.
• 1 κουτ. σούπας έλαιο argan.

Πως να την εφαρμόσετε: Απλώνουμε σε νωπά μαλλιά, τυλίγουμε με μια πετσέτα ή μπλούζα κατα προτίμηση και αφήνουμε να δράσει 20 – 30 λεπτά. Μετά, ξεπλένουμε πολύ καλά με νερό και σαπούνι.

Αποτοξινωτική μάσκα

Θα χρειαστείτε:

• 2 ολόκληρα λεμόνια.
• 1 κομμάτι μεγάλο τζίντζερ.
• Φύλλα μέντας.
• 2 κούπες νερό.

Πως να την εφαρμόσετε: Χτυπάμε το χυμό από το λεμόνι, το τζιντζερ καιτην μέντα στο μπλέντερ. Στην πορεία ρίχνουμε το μείγμα στο νερό και το ανακατεύουμε. Τοποθετούμε σε βρεγμένα μαλλιά, κάνουμε μασάζ και αφήνουμε 1 λεπτό να δράσει. Μετά, ξεπλένουμε πολύ καλά με νερό και σαπούνι.

Για σγουρά

Θα χρειαστείτε:

• 1 ολόκληρο αβοκάντο.
• 2 κουτ. σούπας λάδι καρύδας ή ελιάς.
• 1 κουτ. σούπας γάλα καρύδας.
• 1 κουτ. σούπας μέλι.

Πως να την εφαρμόσετε: Απλώνουμε σε νωπά μαλλιά, τυλίγουμε με μια βαμβακερή μπλούζα και αφήνουμε την μάσκα να δράσει για 20 -30 λεπτά. Στην συνέχεια, ξεπλένουμε πολύ καλά με νερό και σαπούνι.

Μελί βαφή μαλλιών – προϊόντα περιποίησης

Το μελί μαλλί για να διατηρηθεί χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα και τα ιδανικά προϊόντα. Ακόμη και αν το μαλλί σας δεν έχει πάθει καμία βλάβη, χρειάζεται περιποίηση για την διατήρηση της ομορφιάς και της λάμψης του.

Υπάρχουν προϊόντα που είναι απαραίτητα για τα μελί ανοιχτό μαλλιά στην καθημερινότητα μας.

Οι μάσκες μαλλιών, τα λαδάκια και το conditioner είναι πλέον οι καλύτεροι μας φίλοι. Όταν επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα πρέπει πάντα να διαλέγουμε εκείνα που καλύπτουν τις ανάγκες των μαλλιών μας.

Μια πολύ καλή μάσκα μαλλιών είναι η:

L’Oréal Elvive Total Repair

Μάσκα για μελλί μαλλιά λορεάλ

• Αναδόμηση 5 για φθαρμένα μαλλιά, που μπορούμε να βρούμε ακόμη και σε κάποιο supermarket στην τιμή των 8,32€.

Η φροντίδα διαφέρει ανάλογα και με την απόχρωση του μαλλιού. Αν έχουμε μελί σκούρο χρώμα μαλλιών, η τρίχα έχει υποστεί λιγότερη ταλαιπωρία από το σαντρέ για παράδειγμα.

Αν έχουμε ανοιχτό μελί θα χρειαστούμε κάτι περισσότερο από μια μάσκα για ξηρά μαλλιά. Το λαδάκι είναι απαραίτητο πια και το χρειάζεστε σίγουρα. Ένα λαδάκι με εγγυημένα αποτελέσματα είναι το:

L’Oréal Extraordinary Oil για βαμμένα μαλλιά

Λάδι μαλλιών

Το τοποθετούμε σε νωπά μαλλιά μετά το μπάνιο και το αφήνουμε να στεγνώσει. Μπορούμε να το απλώσουμε και σε στεγνά μαλλιά αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε καμία θερμότητα καθώς αντί αν βοηθήσουμε τα μαλλιά μας θα τα τηγανίσουμε.

• Το λαδάκι μπορούμε να το βρούμε και στα supermarket στην τιμή των 5,65€.

Αν φοβάστε να κάνετε ντεκαπάζ στα μαλλιά σας ή πολύ απλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα υπάρχει πάντα να επιλέξετε την απλή μελί βαφή μαλλιών. Μια πολύ καλή βαφή μαλλιών που φαίνεται τον τελευταίο καιρό να προτιμούν πολύ οι γυναίκες είναι η:

Wella Koleston Νο 6/73 Ξανθό Σκούρο Μελί που θα βρείτε στα supermarket στην τιμή των 8,86€.

Ξανθό μελί χρώμα μαλλιών koleston

Είναι μια εύκολη, οικονομική λύση που μπορείτε να την κάνετε και μόνες σας από το σπίτι.

Ακόμη και αν μας συστήθηκε την χρυσή δεκαετία του 1990, το μελί χρώμα στα μαλλιά είναι ακόμα και σήμερα ένας έρωτας που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το συγκεκριμένο χρώμα, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, χρωματισμοί και υποτόνοι που μπορούμε να επιλέξουμε και γενικότερα είναι ένα χρώμα που εκπέμπει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μας κάνει να νιώθουμε όμορφες κάθε μέρα ακόμα και αν δεν έχουμε προσπαθήσει.

Είμαστε ούτως ή άλλως όμορφες αλλά έχοντας μελί μαλλιά είναι λίγο παραπάνω. Με τόσες τεχνικές είτε εύκολες είτε πιο δύσκολες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην αλλάξουμε τα μαλλιά μας και ταυτόχρονα την διάθεση μας.

 

Adblock
detector