Κουρέματα

Φράντζα – top χτενίσματα και κουρέματα με φράντζα και οι απόλυτες συμβουλές για κάθε σχήμα προσώπου

Είτε φράντζα ασύμμετρη είτε αφέλειες, τα κουρέματα με φράντζα αναδεικνύουν το πρόσωπο σας ζωντανεύουν το hairstyle και δίνουν σχήμα.

Κάποιες ίσως φοβάστε και αναρωτιέστε «μα καλά τι χτενίσματα μπορώ να κάνω με φράντζα;», η απάντηση είναι απλή. Όλα! Στην εποχή της τεχνολογίας άλλα και των προϊόντων προστασίας για την θερμότητα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Μπορείτε να κάνετε το ιδανικό χτένισμα και από το σπίτι με ένα σεσουάρ και μια χτένα ή την ισιωτική (μασιά). Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να κόψετε φράντζα, χρειάζεται μόνο τόλμη και φυσικά να το πάρετε απόφαση. Όλα τα άλλα είναι απλά ιστορία.

Ποιοι τύποι φράντζας υπάρχουν

Όταν ακούτε για φράντζα είμαστε σίγουρες που σκέφτεστε μόνο τις αφέλειες. Τι κι αν σας λέγαμε πως υπάρχουν 6 διαφορετικά σχέδια για να επιλέξετε. Θα τα ανακαλύψουμε, λοιπόν, όλα μαζί.

Ασύμμετρη φράντζα

Η απόλυτη ασύμμετρη φράντζα που όλοι μάθαμε να την θεωρούμε emo αλλά μεγαλώσαμε να εκτιμάμε και να αγαπάμε. Είναι εκείνη με τα μυτάκια που ξεκινάει συνήθως από το ύψος της μύτης και μπορεί να φτάσει το υπόλοιπο μαλλί.

Φράντζα με αφέλειες
Insta: selenagomez

Όποια δεκαετία και να το δούμε πάντα θεωρούνταν σύγχρονο και trendy. Γιατί; Γιατί είναι. Η φράντζα ασύμμετρη είναι διαχρονική και σίγουρα αν έχετε τα μαλλιά μας μακριά με μύτες, σκεφτείτε σοβαρά αυτή την αλλαγή γιατί είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Αν από την άλλη έχετε κοντά / αγορέ μαλλιά, μην σας ανησυχεί γιατί έχουμε λύση.. μύτες!

Καφέ ανοιχτή φράντζα
Insta: _alessiabasso_
Αγορέ με φράντζα
Insta: cropped2perfection

Φράντζα στο πλάι

Η φράντζα στο πλάι είναι η πιο safe επιλογή αν φοβάστε τις αλλαγές. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και μπορείτε να κάνετε πανεύκολα το styling.

Αν δεν έχετε καταλάβει για τι κούρεμα μιλάμε, είναι εκείνο που συνήθως είναι είτε στο ύψος των φρυδιών είτε των ματιών και συνδυάζεται συνήθως με κοντό μαλλί, ίσως ένα γαλλικό καρέ ή ως τον ώμο.

Αν από την άλλη είστε ανάμεσα σε αφέλειες και φράντζα στο πλάι, σας έχουμε ξανά την λύση. Κόβετε αφέλειες. Τις αφήνετε να μακρύνουν για 2-3 μήνες αν μακραίνουν γρήγορα ή 4-5 αν μακραίνουν αργά.

Πηγαίνετε στην κομμώτρια και βουαλά! Κάνετε και τα δύο σε χρονικό διάστημα 2-5 μήνες. Ούτε να τα βαρεθείτε δεν προλάβατε.

Κουρέματα με φράντζα
Insta: followchristie
Φράντζα στο πλάι
Insta: looksofsabrina

Αφέλειες

Το πιο διαχρονικό κούρεμα. Η φράντζα αφέλειες ξυπνάει νεανικές αναμνήσεις και δεν έχει υπάρξει στιγμή που να μην αναπολούμε τις όμορφες, ξέγνοιαστες στιγμές.

Αναμνήσεις λοιπόν, αντιπροσωπεύουν οι αφέλειες, που από μόνο του το όνομα τους δείχνουν άφελεια, παιδικότητα, αθωότητα και εννοείται γαλήνη.

Μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια και πόσο πιο όμορφα ήταν τότε τα πράγματα. Ακόμα και τώρα οι αφέλειες μας κάνουν να νιώθουμε νεότερες και ευτυχισμένες. Η φράντζα με αφέλειες είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνες τις σκοτεινές μέρες που σκέφτεστε πως πρέπει να κάνετε όπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

Είναι safe, ταιριάζει σε όλα τα κουρέματα και είναι σίγουρα ένα κούρεμα φράντζα που δεν θα μετανιώσετε.

Εικόνα με κοπέλα με αφέλειες
Insta: yukistylist[
Κούρεμα σύμφωνα με το σχήμα προσώπου
Insta: chloe_s182

Η λεγόμενη «κουρτίνα»

Τα πολυαγαπημένα  – τον τελευταίο καιρό – curtain bangs ή γνωστά και ως φράντζα κουρτίνα, είναι από τα κουρέματα φράντζα που θα κάναμε ξανά και ξανά.

Το πόσο chic είναι αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία αυτού του κουρέματος. Το πόσο δημοφιλής έγιναν μέσα στην δεύτερη καραντίνα είναι κάτι που μας έκανε να τις εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω.

Αν δεν έχετε κάνει εικόνα ακόμα σας την δείχνουμε στην φωτογραφία που ακολουθεί: είναι εκείνη που είναι ίδια και από τις δύο πλευρές, δίνοντας την όψη μιας κουρτίνας που όπως ομορφαίνει το σπίτι, ομορφαίνει και το πρόσωπο σας.

Μοντέρνο χτένισμα
Insta: matildadjerf
Μαλλιά με φράντζα
Insta: matildadjerf

Μακριά φράντζα

Την αγαπάμε, την λατρεύουμε, μπορούμε να την κόψουμε και μόνες μας αλλά και να την χτενίσουμε χωρίς καν να κουνήσουμε τα χέρια μας.

Η μακριά φράντζα είναι εκείνη που σχεδόν είναι το ύψος των μαλλιών ή απλά δίνει μια όμορφη ένταση στις γωνίες του προσώπου. Συνήθως έρχεται στο ύψος του πιγουνιού ή και πιο χαμηλά.

Μπορείτε να κάνετε το styling εύκολα και σίγουρα οικονομικά. Αν θέλετε να τις χτενίσετε με την χρήση θερμότητας μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε είτε την ισιωτική ή το πιστολάκι σας και να τις χτενίσετε προς τα έξω. Από μέσα προς τα έξω. Για να τους δώσετε ζωντάνια και όγκο.

Αν θέλετε να τις φτιάξετε με φυσικό τρόπο, μπορείτε μετά το μπάνιο, όσο είναι ακόμη βρεγμένα τα μαλλιά σας να τις βάλετε πίσω από τα αυτιά. Η φράντζα μαλλιών θα έχει και έτσι όγκο και ζωντάνια.

Κούρεμα κουρτίνα
Insta: techytk

Με μύτες στο πλάι

Η φράντζα με μύτες στο πλάι ή η πλαϊνή φράντζα είναι συνήθως εκείνη που μας κάνει η κομμώτρια όταν μας ρωτάει πως θέλουμε τα μπροστά μαλλιά και της απαντάμε «κάνε μια φρατζούλα μωρέ».

Είναι εκείνο το γλυκό ψαλίδισμα από την μύτη και κάτω. Είναι αυτή που αγαπάμε, που δεν μας ταλαιπωρεί και κυρίως που δεν μετανιώνουμε που την κάναμε.

Μακριά μαλλιά με φράντζα
Insta: emmachamberlain
Κούρεμα με αφέλειες
Insta: johnmokstylist

Tα καλύτερα 5 κουρέματα με φράντζα

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, σας το εγγυούμαστε. Μόλις αποφασίσετε τι κούρεμα θέλετε, η φράντζα πάει «πακέτο». Δεν υπάρχει κούρεμα που να μην το συμπληρώνει όμορφα ή να μην ταιριάζει. Ωστόσο, εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας.

Μακριά μαλλιά

Στα μακριά μαλλιά με φράντζα πηγαίνει λίγο παραπάνω, αφού συνήθως τείνουν να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο σχήμα αλλά να είναι απλά «μακριά».

Έρχεται, λοιπόν, η φράντζα για μακριά μαλλιά για να σώσει την κατάσταση. Ανάμεσα στις φράντζες για μακριά μαλλιά, εμείς σας προτείνουμε τις αφέλειες, την μακριά φράντζα και τον τύπο «κουρτίνα» που αναφέραμε πιο πάνω.

Δίνουν ξανά ζωή στο μαλλί σας και την χάρη που του λείπει. Τα μακριά μαλλιά με φράντζα και ειδικότερα τα κουρέματα με φράντζα είναι ένα trend του 2021 που αγαπήσαμε μέσα από την καραντίνα ειδικά στα μακριά μαλλιά και δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε σύντομα.

Φράντζα ασύμμετρη
Insta: edenvonweiss
Ξανθιά με φράντζα
Insta: allieoverhothair

Κουρέματα φιλαριστά με φράντζα

Τα αγαπημένα μας φιλαριστά μαλλιά. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές σελίδες με την φράση «απλά σ’ αγαπώ» και να το αφιερώσουμε σε αυτό μόνο το κούρεμα.

Στα κουρέματα φιλαριστά με φράντζα, η γκάμα είναι και μεγάλη αλλά και μικρή ταυτόχρονα. Μεγάλη γιατί στο τέλος της ημέρας όλες οι φράντζες ταιριάζουν. Αλλά μικρή και είναι μερικές που ταιριάζουν τόσο πολύ όσο το γινγκ και το γιανγκ.

Φυσικά αναρωτιέστε για ποιες μιλάμε. Η απάντηση, λοιπόν, είναι η εξής:

• Φιλαριστή φράντζα.
• Αφέλειες.
• Μακριά.
• Στο πλάι.

Μαλλί καστανό με φράντζα
Insta: emmastone
Μαύρα μαλλιά με μπλε όμπρε
Insta: causing_hysterica

Καρέ μαλλιά

Η φράντζα σε καρέ μαλλιά σας φοβίζει; Μήπως σας φαίνεται πολύ κοντό; Κάνετε λάθος! Όλη η δεκαετία του 1990 είναι γεμάτη παραδείγματα από εκπληκτικά καρέ μαλλιά με φράντζα.

Από Courtney Cox ως Monica Geller στα Φιλαράκια, ως την Winona Ryder ή ακόμα και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η φράντζα σε καρέ μαλλιά μας υπενθυμίζει πως τις αλλαγές στα μαλλιά δεν πρέπει να τις φοβόμαστε σε καμία περίπτωση.

Τα κουρέματα γυναικεία με φράντζα, και ειδικότερα τα κοντά, μας δίνουν έναν αέρα βασιλικής οικογένειας, ή απλά αριστροκρατικό. Η φινέτσα και ο τύπος που αποπνέει αυτό το κούρεμα, θα νιώσετε πως ζείτε σε άλλη εποχή.

Να προτιμήσετε, ωστόσο, τις αφέλειες, την φράντζα στο πλάι και αυτή με μύτες στο πλάι. Είναι οι ιδανικές επιλογές για καρέ μαλλί. Αν αποφασίσετε πως θέλετε κατι διαφορετικό, μην φοβηθείτε. Πάλι κούκλες θα είστε.

Χτενίσματα με φράντζα
Insta: monicas.cookie
Μύτες στο πλάι
Insta: winonaryderofficial
Κουρέματα φράντζα
Insta: princesdianaa

Κοντά μαλλιά με φράντζα

Το στερεότυπο του κοντού μαλλιού,  που δεν έχουμε και πολλές επιλογές, πρέπει να καταρριφθεί. Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Αρκεί να το ζητήσετε.

Η Charlize Theron είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη και έχει κοντά μαλλιά. Πρέπει να το δείτε από άλλη οπτική. Μην βλέπετε τι δεν μπορείτε να κάνετε αλλά τι μπορείτε.

Στα κοντά σας μαλλιά η φράντζα κούρεμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε είναι η ασύμμετρη και φυσικά αυτή με τις μύτες. Αυτές οι δύο επιλογές, θα τονίσουν τα χαρακτηριστικά σας.

Στην φράντζα και σχήμα προσώπου που έχετε, ακόμα και αν νομίζετε ότι δεν θα σας πάει, πρέπει να την δοκιμάσετε γιατί είμαστε σίγουρες πως θα αλλάξετε γνώμη.

Χτένισμα με μύτες
Insta: charlizetheron
Ξανθό αγορέ
Insta: scarlletjohnsson

Σγουρά – σπαστά μαλλιά

Νομίζατε πως θα σας αφήναμε με το παράπονο; Φυσικά και όχι. Το αντίθετο θα λέγαμε! Σας αγαπάμε λίγο παραπάνω. Αλλά όσο και να σας αγαπάμε εμείς, η μόδα και τα trends του 2021 σας αγαπάνε λίγο περισσότερο.

Φέτος στα μαλλιά η απόλυτη μόδα είναι οι μύτες, γνωστά και ως layers. Αυτή η μόδα όμως ήρθε να απογειώσει τα σγουρά αλλά και τα σπαστά μαλλιά, δίνοντας τους σχήμα και όγκο.

Οι αφέλειες στα σγουρά μαλλιά είναι η απόλυτη τάση και εσείς πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Δεν θα το μετανιώσετε. Εξάλλου.. είναι καλοκαίρι, η απόλυτη εποχή για αλλαγές.

Κοπέλα με μακριά μαλλιά
Insta: bareeminimum

Προσοχή στο σχήμα του προσώπου

Μπορεί να φοβάστε τις αλλαγές. Πόσο μάλλον αν έχετε κάποια ανασφάλεια με το σχήμα του προσώπου σας. Κάτι που σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να αποβάλουμε από πάνω μας, για είμαστε τέλειες ακριβώς όπως είμαστε. Είμαστε όμως εμείς εδώ να σας προτείνουμε την κατάλληλη φράντζα για το σχήμα προσώπου σας.

Μικρό μέτωπο

Αν θέλετε φράντζα για μικρό μέτωπο καλύτερα να μην επιλέξετε τις αφέλειες γιατι θα το κάνουν ακόμη πιο μικρό. Μην επιλέξετε κούρεμα που γενικότερα να καλύπτει το μέτωπο σας όπως η φράντζα στο πλάι. Η μακρία και η ασύμμετρη είναι οι καλύτερες σας φίλες. Εκείνες που σας συντροφεύουν και σας παρηγορούν τις δύσκολες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Εκείνες που θα σας κρατούν το χέρι στις χαρές και τις λύπες.

Κουρέματα φιλαριστά
Insta: malakreyadh

Φράντζα για μεγάλο μέτωπο

Όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία βρίσκεστε ακριβώς απέναντι. Η μακρία φράντζα θα τονίζει το μεγάλο μέτωπο, κάνοντας σας να μην νιώθετε την ίδια αυτοπεποίθηση.

Εσείς θα νιώσετε σιγοριά και αυτοπεποίθηση με τις αφέλειες και την πλαϊνή φράντζα που θα «κρύψουν» το μέτωπο σας και θα το κάνουν να φαίνεται μικρότερο. Θα νιώσετε αμέσως αυτοπεποίθηση, χωρίς φόβους.

Τολμήστε την αλλαγή. Κάνει καλό για την ψυχολογία σας και ως γνωστό το να είμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι πολύ πάνω από το να αρέσουμε στους άλλους. Η φράντζα για μεγάλο μέτωπο ήρθε για να σας κάνει να αγαπήσετε τον εαυτό σας.

Στρόγγυλο πρόσωπο
Insta: sheilaluongxo

Στρογγυλό πρόσωπο

Η ιδανική φράντζα για στρογγυλά πρόσωπα διαφέρει σίγουρα από αυτές για μικρά και μεγάλα μέτωπα. Εσείς πρέπει να επιλέξετε κατά προτίμηση ανάμεσα στις αφέλειες και την μακριά φράντζα.

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται είναι η αλήθεια. Οι αφέλειες θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο μικρές και γλυκιές ενώ η μακριά θα κάνει το πρόσωπο σας να θυμίζει πιο οβάλ και να τονίζει τις γωνίες του.

Μαύρα μαλλιά με φράντζα
Insta: kaahaguiar

Φράντζα για τετράγωνο πρόσωπο

Εσείς πρέπει όπωσδήποτε να επιλέξετε την μακριά φράντζα. Τα τετράγωνα πρόσωπα γενικότερα έχουν έντονες γωνίες. Γιατί να μην  τις τονίσουμε και να αναδείξουμε με την μακριά φράντζα;

Αν από την άλλη δεν σας αρέσουν οι γωνίες σας μπορείτε να κάνετε πλαϊνή φράντζα ή αφέλειες. Το προσωπό σας θα μοιάσει αμέσως οβάλ που ως γνωστόν στα οβάλ πρόσωπα πηγαίνουν όλα τα σχέδια και τα κουρέματα φράντζας.

Κοπέλα στο κομμωτήριο
Insta: shelleydianaprince

Οι top 3 ερωτήσεις – απαντήσεις

Ξέρουμε πως έχετε πολλές απορίες σχετικά με το μάκρος, την διάρκεια και την περιποίηση. Είμαστε, λοιπόν, έμείς εδώ για να τις απαντήσουμε όλες.

Η φράντζα σε πόσο μεγαλώνει;

«Η φράντζα σε πόσο μεγαλώνει;». Καλή ερώτηση. Η απάντηση όπως είναι υποκειμενική γιατί το πόσο γρήγορα μακραίνει το μαλλί βασίζεται σε πολλούς παράγοντες.

  • Την ποιότητα της τρίχας. Αν έχετε προσέξει την τρίχα σας και δεν βάφετε τα μαλλιά σας, σίγουρα θα μακρύνει γρηγορότερα.
  • Την περιποίηση.
  • Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Η περιποίηση και τα προϊόντα βοηθούν την τρίχα να μακρύνει ή και όχι αν χρησιμοποιούμε φθήνα ή ακατάλληλα για τον τύπο του μαλλιού μας προϊόντα.
  • Το είδος της τρίχας( πχ χοντρή ή λεπτή τρίχα). Ένα μαλλί με χοντρή τρίχα θα μακρύνει πολύ πιο αργά από μια λεπτή καθώς το πάχος της, την δυσκολεύει.
  • Το δέρμα της κεφάλης (πχ ξηρό ή λιπαρό). Στο λιπαρό δέρμα και κατ’επέκταση στο λιπαρό μαλλί η τρίχα μακραίνει πολύ πιο γρήγορα από ότι στο ξηρό.
Συμβουλές για να προστατεύσετε την τρίχα
Insta: yukistylist

Πως προστατεύω την φράντζα σε λεπτά μαλλιά;

Η φράντζα σε λεπτά μαλλιά είναι σίγουρα μια κατηγορία μόνη της. Έχει πολλούς κινδύνους είναι η αλήθεια. Από το να φαίνεται ελάχιστη και μίζερη μέχρι και να λαδώνει κάθε 1 ώρα. Πρέπει να κόψετε λίγο περισσότερο μαλλί. Αν έχετε λεπτά μαλλιά και θέλετε αφέλειες, εμείς δεν σας το προτείνουμε. Αντίθετα προτείνουμε την μακριά ή την ασύμμετρη που θα δώσουν και λίγο όγκο παραπάνω στα μαλλιά σας.

Αποφύγετε τα λαδάκια στο σημείο της φράντζας αλλά και το conditioner. Και τα δύο αυτά προϊόντα ενυδατώνουν την τρίχα. Η φράντζα επειδή είναι στο πρόσωπο μας έχει την τάση να λαδώνει πιο εύκολα. Βάζοντας λαδάκι και conditioner ή μάσκα χειροτερεύουμε το πρόβλημα.

Κουρέματα καρέ με αφέλειες
Insta: taniawhittier

Μου βγήκε πολύ κοντή φράντζα τι να κάνω;

Αν πήγατε στο κομμωτήριο και η κομμώτρια σας τα πήρε πολύ και τώρα αναρωτιέστε «πολύ κοντή φράντζα τι να κάνω;», η βασική απάντηση είναι υπομονή.

Υπάρχουν 4 λύσεις στο πρόβλημα. Η πρώτη είναι να περιμένετε να μακρύνει. Πως θα το επισπεύσετε όμως;. Αφήστε τα μαλλιά σας να λαδώσουν. Το λάδι που βγαίνει από το μαλλί βοηθάει την τρίχα να μακρύνει πιο γρήγορα γιατί ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας.

Αν όμως δεν μπορείτε να περίμενε γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρό, οι άλλες 3 λύσεις είναι οι εξής:

Φράντζα ποστίς

Η φράντζα ποστίς είναι ένα περουκίνι φράντζα που έχει είτε χτενάκια είτε ειδικά κλιπάκια που προσωρινά κουμπώνουν στο μαλλί καλύπτοντας το πρόβλημα. Είναι φράντζα κορυφής συνήθως αλλά σίγουρα είναι μια φράντζα πρόσθετη που βγαίνει και μπαίνει όποτε εσείς θέλετε.

Χρειάζεται μόνο ένα τακτικό πλύσιμο. Η τιμή συνήθως ξεκινάει από τα 15ευρώ και μπορεί να φτάσει και τα 50 ανάλογα την ποιότητα της τρίχας.

Περουκίνι φράντζα
Insta: keytobeautysalon

Φράντζα με κλιπ

Η φράντζα με κλιπ είναι η κλασσική φράντζα εξτένσιον που όπως και η ποστίς κλιπάρει/κουμπώνει πάνω στο φυσικό, δικό σας μαλλί χωρίς να έχετε το άγχος της τρέσας και πως θα φαίνεται. Κουμπώνει έτσι ώστε να καλύπτει το δικό σας μαλλί και να φαίνεται να κόψατε απλά φράντζα. Χρειάζεται μόνο πλύσιμο και τσεκάρισμα στα κλιπάκια πως δεν κρατήσαν βρωμιές. Η τιμή, μπορεί να ξεκινήσει από 10 ευρώ και να φτάσει τα 40-50, ανάλογα την τρίχα.

Ψεύτικη τρίχα
Insta: pontpelobayamon

Φράντζα φυσική τρίχα τρέσα

Η φράντζα φυσική τρίχα είναι η πιο ακριβή αλλά σίγουρα η καλύτερη φράντζα τρέσα. Η τρέσα φράντζα τιμή εκκίνησης μπορεί να ξεκινάει από τα 50 ευρώ καθώς μιλάμε για κανονικό μαλλί αλλά να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.

Γυναίκα με μακριά μαλλιά και αφέλειες
Insta: natalieruzgis

Χτενίσματα με φράντζα

Ψάχνετε χτενίσματα με φράντζα; Δεν χρειάζεται πια. Θα σας πούμε τα 3 καλύτερα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Χαλαρές μπούκλες

Κάνετε το μαλλί σας ολόκληρο χαλαρές μπούκλες με ένα ψαλίδι για μπούκλες ή με την ισιωτική. Αφήνουμε την φράντζα για το τέλος, και μετά αφού την έχουμε φτιάξει με το σεσουάρ, παίρνουμε το ψαλίδι ή την ισιωτική και την γωνία της φράντζας την φέρνουμε προς τα μέσα ώστε να γίνει ένα με το μαλλί.

Ξανθά με μπερέ
Insta: emmastone

Ίσιο

Στο ίσιο μαλλί η λοξή φράντζα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε καθώς δίνει σίγουρα όγκο στα μαλλιά. Κάτι που τα ίσια μαλλιά χρειάζονται.

Μαύρο μακρύ με φράντζα
Insta: barbie.ley

Αυστηρή Κοτσίδα

Δοκιμάστε να κάνετε μια αυστηρή ψηλή κοτσίδα και να αφήσετε μπροστά μόνο την φράντζα που θα την έχετε είτε ίσια είτε μπούκλες (χαλαρές ή κανονικές) και θα μας θυμηθείτε. Είναι ένα σοβαρό και chic χτένισμα για την δουλειά.

Κοτσίδα μακριά με αφέλειες
Insta: arianagrande

Μετά από αυτό το άρθρο σίγουρα σταματήσατε να αναρωτιέστε αν «μου πάει η φράντζα». Η απάντηση είναι ναι. Πρέπει απλά να βρείτε την αυτοπεποίθηση που αναζητούσατε τόσο καιρό.

Το κόντεμα των μαλλιών δεν θεωρείται αδυναμία αλλά ανάκτηση των χαμένων δυνάμεων. Η φράντζα είναι ένα κούρεμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα θέλω σας. Αρκεί να βρείτε ποια είναι εκείνη σας ικανοποιεί, σας αρέσει και σας ταιριάζει.

Για τα μαλλιά με φράντζα χτενίσματα υπάρχουν πολλά αρκεί να είστε διατεθειμένες να δοκιμάσετε και αν δεν σας πετύχουν, προσπαθείτε ξανά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Θα αγαπήσετε τον εαυτό σας με φράντζα και είμαστε σίγουρες πως δεν θα μετανιώσετε την απόφαση σας.

Adblock
detector