Συνδυασμοί ρούχων

Τι χρώμα παπούτσι ταιριάζει με άσπρο φόρεμα – ο απόλυτος οδηγός!

Κάθε γυναίκα με στυλ οφείλει να έχει ένα λευκό φόρεμα στην ντουλάπα της. Το λευκό φόρεμα έχει μία διαχρονική γοητεία, που δεν γίνεται να αγνοηθεί.

Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να βρείτε το σωστό τύπο φορέματος για κάθε περίσταση και να τον συνδυάσετε με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

Πώς θα συνδυάσετε σωστά τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια για να δημιουργήσετε τα τέλεια σύνολα; Τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει με άσπρο φόρεμα;

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος όποιο χρώμα και αν επιλέξετε. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι ο τύπος του φορέματος και των παπουτσιών, ανάλογα με την περίσταση για την οποία θέλετε να ντυθείτε.

Τι χρώμα παπούτσια ταιριάζουν περισσότερο με άσπρο φόρεμα

Το λευκό φόρεμα με τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει; Τα άσπρα φορέματα είναι ο απόλυτος κενός καμβάς. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα και να συνδυάσετε το αγαπημένο σας λευκό φόρεμα με παπούτσια και αξεσουάρ οποιουδήποτε χρώματος.

Λευκά παπούτσια

Μπορώ να φορέσω λευκά παπούτσια με ένα λευκό φόρεμα; Η απάντηση είναι πως φυσικά μπορείτε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να βεβαιωθείτε πως η απόχρωση του λευκού στα παπούτσια σας ταιριάζει με αυτήν του φορέματός σας.

Τι χρωμα παπουτσια ταιριαζει με ασπρο φορεμα
Instagram: monroesteele | katyazubrik

Τα λευκά παπούτσια είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται να συνδυαστούν με ένα άσπρο φόρεμα, καθώς αποτελούν μία ασφαλή και βέβαιη λύση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ παπουτσιών που θα λειτουργούσαν τέλεια με ένα λευκό φόρεμα, επομένως επιλέξτε τα παπούτσια που θεωρείτε ότι ταιριάζουν περισσότερο με την περίσταση.

Μαύρα παπούτσια

Ο συνδυασμός ενός λευκού φορέματος με μαύρα παπούτσια είναι μία κλασική επιλογή. Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για έναν από τους πιο εύκολους και σίγουρους συνδυασμούς που ταιριάζουν τόσο για casual όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις.

Άσπρο φόρεμα με μαύρα παπούτσια
Instagram: highlowluxxe | sabady.i

Τα μαύρα παπούτσια είναι πολύ αριστοκρατικά και λαμπερά. Και το καλύτερο είναι πως μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο χρώμα θέλετε στο σύνολό σας. Μπορείτε για παράδειγμα να ολοκληρώσετε το look σας με χρυσά, κόκκινα ή ροζ αξεσουάρ.

Μπεζ

Στην ερώτηση «Τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει με άσπρο φόρεμα;» μία σίγουρη απάντηση είναι τα μπεζ παπούτσια. Είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να δημιουργήσουν πολύ μοντέρνες εμφανίσεις κάθε εποχή του χρόνου.

Άσπρο φόρεμα με μπεζ παπούτσια
Instagram: claudiagraziano | tanyaparfileva

Φορώντας μπεζ παπούτσια μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες διακριτικές και μίνιμαλ εμφανίσεις. Τα μπεζ παπούτσια, ιδίως αυτά που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας, δίνουν τη δυνατότητα στο φόρεμα να ξεχωρίσει, ενώ παράλληλα δείχνουν τα πόδια σας πιο μακριά.

Καφέ παπούτσια

Τα καφέ παπούτσια και αξεσουάρ είναι εξαιρετικά για να συμπληρώσουν ένα λευκό φόρεμα. Ο ουδέτερος τόνος του καφέ έχει την τάση να ηρεμεί το φωτεινό άσπρο χωρίς να μειώνει τη λάμψη του.

Άσπρο φόρεμα με καφέ παπούτσια
Instagram: yasodamagdalena | hilal.yetisti

Αυτή η ουδετερότητα του καφέ χρώματος επιτρέπει την προσθήκη και άλλων χρωμάτων στο σύνολο, όπως το κίτρινο, το κόκκινο ή το μπλε. Είναι προτιμότερο ένα λευκό φόρεμα να συνδυάζεται με καφέ παπούτσια για πιο casual εμφανίσεις και να αποφεύγεται σε πολύ επίσημες περιστάσεις.

Κόκκινα

Τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει με άσπρο φόρεμα; Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε ουδέτερα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε πιο έντονα και ζωντανά χρώματα, όπως το κόκκινο, και να κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό το σύνολό σας.

Άσπρο φόρεμα με κόκκινα παπούτσια
Instagram: lattesandlillies | monroesteele

Τα κόκκινα παπούτσια είναι μία τολμηρή αλλά κλασική επιλογή. Μπορούν να αναδείξουν εξαιρετικά ένα απλό λευκό φόρεμα και να συμπληρώσουν μοναδικά το look σας, δημιουργώντας μία πολύ ελκυστική εμφάνιση.

Πορτοκαλί

Άλλος ένας τολμηρός συνδυασμός με λευκό φόρεμα είναι τα πορτοκαλί παπούτσια. Το πορτοκαλί είναι ένα ζωντανό και έντονο χρώμα που ξεχωρίζει και τραβάει αμέσως την προσοχή.

Άσπρο φόρεμα με πορτοκαλί παπούτσια
Instagram: by_irena | chlocraig

Μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό σας φόρεμα με πορτοκαλί παπούτσια για οποιαδήποτε περίσταση. Επιλέξτε τον τόνο του πορτοκαλί, έντονο ή πιο απαλό, που ταιριάζει με το στυλ του φορέματός σας και δημιουργήστε ένα πολύ φωτεινό και διασκεδαστικό σύνολο.

Κίτρινα

Τα κίτρινα παπούτσια είναι άλλη μία επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Το κίτρινο είναι το χρώμα της ζεστασιάς και της αισιοδοξίας και επιλέγοντας να το συνδυάσετε με το λευκό, μπορείτε να δημιουργήσετε μία φωτεινή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση.

Άσπρο φόρεμα με κίτρινα παπούτσια
Instagram: alena.nigro | tayansagestans

Αν επιλέξτε ένα απαλό κίτρινο μπορείτε να δημιουργήσετε πιο διακριτικά σύνολα, ενώ αν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα και να μην περάσετε απαρατήρητη μπορείτε να διαλέξετε έντονες αποχρώσεις του κίτρινου. Σε κάθε περίπτωση τα κίτρινα παπούτσια ταιριάζουν τόσο σε καθημερινές όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Ροζ

Στην ερώτηση τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει με άσπρο φόρεμα, το ροζ αποτελεί μία σίγουρη απάντηση. Επιλέγοντας να συνδυάσετε το άσπρο σας φόρεμα με ροζ παπούτσια μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ θηλυκές και ρομαντικές εμφανίσεις.

Τι χρωμα παπουτσι ταιριαζει με ασπρο φορεμα
Instagram: by_irena | allaboutcthy

Διαλέξτε τον τόνο του ροζ που ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά σας. Απαλό ή ζεστό ροζ, φούξια ή σάπιο μήλο, όποια απόχρωση του ροζ και να επιλέξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ όμορφα και κομψά σύνολα.

Μωβ παπούτσια

Τα μωβ παπούτσια είναι ιδιαίτερα και μοναδικά. Η επιλογή του μωβ χρώματος για τα παπούτσια σας θα δημιουργήσει μία συναρπαστική αντίθεση με το λευκό φόρεμα και θα αιχμαλωτίσει όλα τα βλέμματα.

Άσπρο φόρεμα με μωβ παπούτσια
Instagram: tiamcintosh_ | olaystyles

Κάθε απόχρωση του μωβ, από απαλό λιλά μέχρι σκούρο μωβ ή έντονο βιολετί, μπορεί να φορεθεί με ένα λευκό φόρεμα. Εάν συνδυάσετε σωστά τα μωβ παπούτσια σας με το κατάλληλο άσπρο φόρεμα, θα δημιουργήσετε πολύ κομψά και ελκυστικά σύνολα, ιδανικά τόσο για καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες.

Μπλε παπούτσια

Τα μπλε παπούτσια δείχνουν υπέροχα, ειδικά όταν συνδυάζονται με λευκά φορέματα. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, από το φωτεινό και ζωηρό τυρκουάζ, γαλάζιο ή σιέλ μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ, το βαθύ μπλε, ακόμα και το πετρόλ, μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά με ένα άσπρο φόρεμα.

Άσπρο φόρεμα με μπλε παπούτσια
Instagram: highlowluxxe | harshhikajain_1001

Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μοναδικές κομψές και δροσερές εμφανίσεις σχεδόν για κάθε εποχή του χρόνου. Το μπλε ταιριάζει με πολλά χρώματα, όπως το ροζ, το καφέ, το κόκκινο ή το κίτρινο. Επομένως, μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις για να ολοκληρώσετε το σύνολό σας.

Πράσινα

Μία τολμηρή επιλογή, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μία πιο ξεχωριστή εμφάνιση, είναι τα πράσινα παπούτσια. Το πράσινο χρώμα κάνει μία όμορφη αντίθεση με το λευκό και μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το φόρεμά σας.

Τι χρωμα παπουτσια ταιριαζουν με ασπρο φορεμα
Instagram: dolphinsaxena | clodaghhenderson

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ποια απόχρωση του πράσινου ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και τον τόνο του φορέματός σας. Προτιμήστε τις ανοιχτές αποχρώσεις για την άνοιξη ή το καλοκαίρι και αφήστε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις για τις πιο κρύες μέρες.

Διαφανή παπούτσια

Μία τάση των τελευταίων ετών που, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει έρθει για να μείνει, είναι τα διαφανή πλαστικά παπούτσια. Με τα σχεδόν αόρατα πλαστικά παπούτσια, το φόρεμα θα είναι αυτό που θα κυριαρχεί και θα ξεχωρίζει στην εμφάνισή σας.

Άσπρο φόρεμα με διαφανή παπούτσια
Instagram: abramovskaya | sasabylopez

Αν θέλετε να διατηρήσετε απλό και διακριτικό το σύνολό σας, προσθέστε ελάχιστα αξεσουάρ σε μαύρο, λευκό ή μπεζ χρώμα. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε το look σας πιο εντυπωσιακό κάνοντας χρωματικές αντιθέσεις, επιλέξτε αξεσουάρ σε έντονες και ζωηρές αποχρώσεις.

Τι χρώματα να αποφύγετε να συνδυάσετε με λευκό φόρεμα

Τα λευκά φορέματα σας δίνουν την ελευθερία και την ευελιξία να πειραματιστείτε με τους συνδυασμούς με άλλα χρώματα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που απαγορεύουν τον συνδυασμό ενός άσπρου φορέματος με κάποιο άλλο χρώμα στα παπούτσια.

Αν θέλετε τα παπούτσια σας να είναι το επίκεντρο του συνόλου σας, επιλέξτε παπούτσια σε έντονα και ζωηρά χρώματα. Αντίθετα, αν θέλετε να δημιουργήσετε πιο διακριτικές εμφανίσεις αναδεικνύοντας το φόρεμά σας, διαλέξτε μαύρο, λευκό ή χρώματα σε ήπιους τόνους.

Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν επιλέγετε χρώμα για τα παπούτσια σας είναι η απόχρωση του φορέματός σας. Εκτός από το καθαρό λευκό, υπάρχουν και άλλοι ψυχροί και θερμοί τόνοι του λευκού. Επομένως, πριν επιλέξετε χρώμα για τα παπούτσια σας, σκεφτείτε τι θα ταίριαζε καλύτερα με τον τόνο του λευκού στο φόρεμά σας.

Ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να σκεφτείτε είναι το στυλ του φορέματός σας. Δεν είναι όλα τα φορέματα ίδια. Έχουν διαφορετικά σχέδια, σχήματα και μήκη, που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε το χρώμα των παπουτσιών σας. Το στυλ του λευκού σας φορέματος θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή στο χρώμα των παπουτσιών.

Το καλύτερο στυλ παπουτσιών για να φορέσετε με άσπρο φόρεμα

Το λευκό φόρεμα με τι παπούτσια μπορεί να συνδυαστεί; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση κρύβεται στην περίσταση για την οποία θέλετε να ντυθείτε. Τα άσπρα φορέματα ταιριάζουν με πάρα πολλά στυλ παπουτσιών. Η σωστή επιλογή εξαρτάται από το πόσο καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις θέλετε να δημιουργήσετε.

Γόβες

Για μία άκρως κομψή και θηλυκή εμφάνιση, μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό σας φόρεμα με γόβες. Λαμπερές και σέξι, οι γόβες αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας.

Άσπρο φόρεμα με γόβες
Instagram: natalia.lyma_ | oliviamollyrogers

Φοριούνται σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε το λευκό σας φόρεμα με γόβες σε διάφορα χρώματα για επαγγελματικές εμφανίσεις, για απογευματινές και βραδινές εξόδους ή για επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος ή μια βάφτιση.

Sneakers

Οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν πολύ συχνά sneakers. Ο λόγος για τον οποίο προτιμούν τα sneakers είναι ότι είναι πάρα πολύ άνετα και μοντέρνα παράλληλα. Διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και μορφές, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να φορεθούν σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Άσπρο φόρεμα με sneakers
Instagram: freyakillin | nadiaanya__

Φορέστε τα sneakers σας με κοντά λευκά φορέματα για πιο απλές και καθημερινές περιστάσεις. Αν θέλετε να δημιουργήσετε πιο κομψά σύνολα, ιδανικά για επαγγελματικές ή ακόμα και για πιο επίσημες εμφανίσεις, μπορείτε να συνδυάσετε ένα ζευγάρι επώνυμα sneakers με ένα μίντι ή ένα μάξι λευκό φόρεμα.

Μπότες

Οι μπότες είναι αγαπημένο ζευγάρι παπουτσιών, ιδανικό για πάρα πολλές περιπτώσεις. Προσφέρουν ζεστασιά και άνεση τους κρύους μήνες, ιδιαίτερα το φθινόπωρο και το χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα κάνουν απίστευτα κομψό και μοντέρνο το ντύσιμό σας.

Άσπρο φόρεμα με μπότες
Instagram: soszkaa_ | sophiadorena

Επιλέξτε αρβυλάκια, μπότες πάνω από τον αστράγαλο ή μπότες ιππασίας για πιο καθημερινές και casual εμφανίσεις. Για βραδινές ή πιο επίσημες περιστάσεις προτιμήστε ψηλοτάκουνες μπότες ή μπότες over the knee, που είναι σούπερ στιλάτες και κατάλληλες για τέτοιες περιπτώσεις.

Πέδιλα

Όταν πρόκειται για ένα καλοκαιρινό λευκό φόρεμα, ο καταλληλότερος συνδυασμός είναι τα πέδιλα. Τα πέδιλα σε διαφορετικά χρώματα είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, ανεξάρτητα από το αν είναι φλατ ή ψηλοτάκουνα.

Άσπρο φόρεμα με πέδιλα
Instagram: ingridwilkinson | noi_fajnie_

Ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα θα μπορούσε να φορεθεί τόσο σε απλές και καθημερινές εμφανίσεις όσο και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση, ανάλογα πάντα και με το στυλ του φορέματος. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ιδανικά για βραδινές και επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι απίστευτα άνετα, λειτουργικά και κομψά παπούτσια, κατάλληλα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι τόσο ευέλικτες που μπορείτε να τις φορέσετε σχεδόν με τα πάντα και για κάθε περίσταση.

Άσπρο φόρεμα με εσπαντρίγιες
Instagram: ala_en | nicole_kirsten_wittner

Ο συνδυασμός τους με ένα λευκό φόρεμα είναι εξαιρετικά σικ τόσο για casual όσο και για επαγγελματικές ή πιο επίσημες περιπτώσεις. Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια και στυλ. Αν δεν προτιμάτε τα ψηλά παπούτσια, οι εσπαντρίγιες βγαίνουν και σε φλατ στυλ για κάθε γούστο.

Extra Τips

1. Επιλέξτε το χρώμα των παπουτσιών σας με βάση τον τόνο του λευκού στο φόρεμά σας. Οι ψυχροί τόνοι του λευκού ταιριάζουν περισσότερο με παπούτσια σε ψυχρούς τόνους και οι πιο θερμοί με παπούτσια σε θερμούς τόνους.

2. Πριν επιλέξετε το χρώμα των παπουτσιών σας λάβετε υπόψη την περίσταση στην οποία θα παρευρεθείτε και το στυλ του φορέματός σας.

3. Αν θέλετε να είναι τα παπούτσια σας το επίκεντρο του συνόλου σας, επιλέξτε παπούτσια σε ζωηρά χρώματα που κάνουν έντονη αντίθεση με το άσπρο φόρεμα.

4. Σε περίπτωση που θέλετε το φόρεμά σας να κυριαρχεί και να ξεχωρίζει στην εμφάνισή σας, προτιμήστε μαύρα ή άσπρα παπούτσια ή παπούτσια σε απαλές και διακριτικές αποχρώσεις.

5. Τολμήστε να συνδυάσετε το χρώμα στα παπούτσια σας με διαφορετικά χρώματα στα αξεσουάρ για όμορφες αντιθέσεις, δημιουργώντας εντυπωσιακά σύνολα.

Τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει με άσπρο φόρεμα; Οι επιλογές για παπούτσια που μπορούν να συνδυαστούν με ένα άσπρο φόρεμα είναι πάρα πολλές. Ένα άσπρο φόρεμα είναι απίστευτα ευέλικτο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά χρώματα αλλά και στυλ παπουτσιών.

Λάβετε υπόψη την περίσταση για την οποία θέλετε να ντυθείτε. Έχοντας αυτό στο μυαλό επιλέξτε άνετα, κομψά, θηλυκά ή παιχνιδιάρικα παπούτσια, ανάλογα με το τι θεωρείτε ότι ταιριάζει καλύτερα.

Προσθέστε όμορφα και λαμπερά αξεσουάρ σε διαφορετικά χρώματα και δημιουργήστε εντυπωσιακές καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και να φτιάξετε σύνολα που θα ξεχωρίσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αρθρογράφος: Σοφία Σανξαρίδου

Adblock
detector