Τατουάζ

Τατουάζ σταυρός – τα πιο τέλεια σχέδια με τη σημασία τους!

Το τατουάζ σταυρός είναι πλέον από τα πιο αγαπητά, έχει φωλιάσει στις καρδιές μας και έχει γίνει ένα με την ελληνική κουλτούρα. Το συναντάμε σκέτο αλλά και σε συνδυασμό με διάφορα άλλα σχέδια όπως κομποσχοίνι, ροζάριο, φτερά και πολλά άλλα που θα αναλύσουμε μαζί στο άρθρο.

Τα μεγέθη ποικίλουν, θα συναντήσετε από μικροσκοπικά σταυρουδάκια στο χέρι έως γιγάντια σχέδια στην πλάτη.
Όσο για όλους εσάς που γκουγκλάρετε «Σταυρός τατουάζ σημασία» για να ανακαλύψετε ποιο είναι το βαθύτερο νόημα που κρύβεται πίσω από το προφανές της θρησκείας, έχουμε τις απαντήσεις!

Τατουάζ σταυρός – σημασία, ιστορία και διάσημοι που το έχουν

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι το τατουάζ είναι μια μορφή ζωγραφικής και τέχνης. Έχει την δυνατότητα να σας υπενθυμίζει συναισθήματα, γεγονότα στιγμές.  Μπορεί ακόμη να κρύβει ολόκληρα μηνύματα που συσχετίζονται με τη ζωή σας.

Σταυρός τατουάζ σημασία

Η σημασία ενός σχεδίου ταττού δεν ανταποκρίνεται πάντα με το οφθαλμοφανές. Ο σταυρός ως μεμονωμένη φιγούρα δεν υποστηρίζει αποκλειστικά την πίστη μιας θρησκείας, αν και η ιστορία του βασίζεται σε αυτή. Τα σχέδια και οι συμβολισμοί του είναι χιλιάδες.

Πέρα από την θρησκευτική απόδοση το σήμα αυτό αγγίζει τον κόσμο του πνεύματος και της πνευματικότητας. Πανομοιότυπο είναι το αίσθημα ειρήνης και αρμονίας.

Έχουν δημιουργηθεί πολλοί νέοι σταυροί άλλοι πιο αιχμηροί, ογκώδεις, λεπτοί και ούτω καθεξής. Ένα πρωτότυπο σχέδιο είναι ο πολύ λεπτός σταυρός περικυκλωμένος από πολύχρωμα άνθη. Η σημασία αυτού αντιστοιχεί με τη προσωπική ευημερία ή μεταμόρφωση όπως τα λουλούδια ξεδιπλώνουν και ανθίζουν.

Τατουάζ σταυρός
tattoobobshop

Είτε με φτερά είτε με ημερομηνία συμβολίζει την αφοσίωση ή την πίστη για κάποιο άτομο που μπορεί πλέον να μην υπάρχει στη ζωή. Σχέδιο διαχρονικό και απλό γεμάτο αναμνήσεις και συναισθήματα.

Σταυρός τατουάζ σημασία
tattoo.johan

Ιστορία: από που προέρχεται

Ο σταυρός σαν λέξη αγγίζει τον πολιτισμικό, ανθρωπολογικό, θρησκειολογικό, κοινωνικό παράγοντα. Η ύπαρξη του πάλι ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας. Ο ρόλος του είναι εν μέρη καλλιτεχνικός αλλά κυρίως θρησκευτικός διότι όλα ξεκινούν από αυτόν. Ο χαρακτήρας του δεν παύει να είναι και εθνικιστικός.

Βυζαντινά και Μεταρωμαϊκά Χρόνια: Αρχικά η εκτεταμένη χρήση του σαν σύμβολο έγινε στην περίοδο τον Διωγμών. Τότε άρχισαν και τα διατάγματα ανεξιθρησκείας συγκεκριμένα επί Μέγα Κων/νου . Σύμφωνα με την μαρτυρία του πριν την μάχη για τη  κυριαρχίας της Imperium Romanium (Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) είχε δει σχηματισμένο στον ουρανό το μονόγραμμα του Ιησού (Χ) μέσα από ένα (Ρ).

Αργότερα -λόγω αυτού –  η μητέρα του Ελένη ζήτησε να βρεθεί το ξύλινο όργανο εκτέλεσης του Ιησού στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή.

Δεν λείπει  βέβαια ούτε από τα  ομηρικά και ελληνιστικά χρόνια. Για παράδειγμα ακόμη και  οι Πυθαγόρειοι  είχαν ως ιερό σύμβολο τον σταυρό. όχι τον χριστιανικό αλλά το ισοσκελές (τετρακτύς).

Διάσημοι με αυτό το tattoo

Σταυρός τατουάζ: τον σταυρό ως συμβολικό σχέδιο ή μη δεν παρέλειψαν να κάνουν πολλά διάσημα πρόσωπα. Η επιλογή του καθενός αφορά προσωπικούς λόγους που έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι αρκετοί είναι αυτοί που έχουν  «χτυπήσει» έστω ένα μικρό σχεδιάκι επάνω τους σαν φυλαχτό.

Το τατουάζ σταυρουδάκι που ακολουθεί ανήκει στην Λίλι Ράινχαρντ και είναι chic μικρό, απλό, γραμμικό χωρίς ίχνος λεπτομέρειας.

Ταουάζ στο τελευταίο δαχτυλο του χεριού ψηλά
lilireinhart

Λίλι Ράινχαρντ η πανέμορφη γνωστή ηθοποιός παρ’ οτι δεν φαίνεται να έχει ίχνος μελάνης πάνω της, την πεποίθηση αυτή έρχεται να διαψεύσει ο μικρός, απλός σταυρός στο τελευταίο δάχτυλο του χεριού της. Σχέδιο διακριτικό που δεν χαλάει την κομψότητα της. Γενικά επιλέγει μικροσκοπικά σχέδια που ταιριάζουν με την αισθητική της.

Το σχήμα αυτό μπορούν να σχηματίσουν κι άλλα σχέδια δίνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Τέτοια απόφαση πήρε εις διπλούν η ηθοποιός Ζώη Κράβιτς. Μικροσκοπικές τελείες, σύμβολα, αστερίσκοι ενώνονται συμμετρικά και χαρίζουν ένα μοντέρνο, διαφορετικό και νεανικό τατουάζ.

Tattoo σταυρός
zoeisabellakravitz

Ανάμεσα στα πολλά ταττού του πασίγνωστου ξένου τραγουδιστή Justin Bieber τα βλέμματα τραβά ο μεγάλος σταυρός που βρίσκεται στο στήθος του. Έχει τα κλασικά κοψίματα γύρω του, το περίγραμμα είναι μαύρο και δεν υπάρχει γέμισμα. Κυκλικά του τοποθετούνται εκκεντρικές ακτίνες που συμβάλουν στο αποτέλεσμα.

Τζάστιν Μπίμερ τατου
justinbieber

Παλαιότερο σχέδιο αλλά και διαχρονικό είναι αυτό της Ρούμπι Ρόουζ  «Tattoo σταυρός με κομποσχοίνι».  Η ηθοποιός έχει πάρα πολύ μελάνι επάνω της. Έχει φροντίσει το συγκεκριμένο να υπάρχει κάπου ξεχωριστά, στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Αυτό το τατουάζ ροζάριο με σταυρό είναι το κάτι άλλο!

Μικρός κρεμασμένος απο ροζάριο μαύρο
rubyrose

Ένα κλασικό σχέδιο έχει επιλέξει άλλος ένας τραγουδιστής ο Τζάστιν Τίμπερλεικ. Η πίστη του για τον Χριστιανισμό τον παρότρυνε γι αυτό. Το συγκεκριμένο ταττού εντοπίζεται στο αριστερό του μπράτσο.  Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, μεγάλο σχέδιο γεμάτο μοτίβα και ένταση. Έχει τρία επίπεδα με πολλές λεπτομέρειες.

Τζαστιν τιμπερλεικ
justintimberlake

Τα πιο ωραία σχέδια με ροζάριο, φτερά και άλλα μοτίβα

Αναφορικά με  το τατουάζ αυτό υπάρχουν κάποιοι ανέκαθεν συνδυασμοί που κυκλοφορούν και έχουν στα σχέδια τους πολλοί tattoo artist. Εάν και μερικοί θα τους χαρακτήριζαν “Basic” στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου, καθένα κρύβει μεγάλη πνευματικότητα κάτι που τα καθιστά τόσο μοναδικά.

Τατουάζ σταυρός με ροζάριο

Το ροζάριο tattoo είναι η πιο συχνή επιλογή  των γυναικών. Πάνω του συμπληρώνονται κι άλλες λεπτομέρειες ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα νοήματα που έχετε επιλέξει να δώσετε.

Το ροζάριο στο πόδι είναι αρκετά καλή επιλογή. Αν και μεγάλο  εκπέμπει  την ομορφιά του και δεν  χάνεται. Το τατουάζ που βλέπουμε στη φωτογραφία αποτελείται από ένα διπλό ροζάριο με γράμματα επάνω του και στη μέση έναν τετράγωνο σταυρό. Λείπει το γέμισμα στις χάντρες αλλά υπάρχει μια σκιά πλάι του.

Τατουάζ σταυρός με ροζάριο
algo.tattoo

Τατουάζ ροζάριο στο χέρι, ένα γεμάτο σχέδιο με τρία στοιχεία πάνω του. Τα δυο κυριότερα είναι το ροζάριο γύρω από το χέρι και στη μέση ένα πανέμορφο μεγάλο τριαντάφυλλο. Είναι πολύ προσεγμένος με ομοιόμορφες λεπτομέρειες- όχι αιχμηρές. Αυτό που το ξεχωρίζει και συνεισφέρει στη συνολική εικόνα δεν είναι άλλο παρά η λάμψη που τοποθετείται σε κάποια σημεία.

Τατουάζ σταυρός στο χέρι
yherarte

Τατουάζ σταυρός με ροζάριο μια παραλλαγή πιο κομψή. Οι φιγούρες όλες είναι λεπτά ζωγραφισμένες. Το ροζάριο παριστάνεται με τελείες, ενώ το βασικό σχέδιο είναι γραμμικό, λεπτεπίλεπτο και το συνοδεύουν διάφορα άνθη όπως το τριαντάφυλλο.

Κόσμημα στο πόδι
elvelenotattoo

Τατουάζ σταυρός με φτερά

Τα φτερά ως μεμονωμένο σχέδιο είναι από μόνα τους μοναδικά. Εκτός αυτού λειτουργούν και ως συμπληρωματικά σε άλλα σύνολα. Γι΄ αυτό μιλάμε για έναν πολύ δυνατό συνδυασμό

Το τατουάζ σταυρός στο λαιμό είναι μια πρόταση που προτιμάται από άντρες. Συνοδεύεται από δύο μεγάλα φτερά αγγέλου δεξιά και αριστερά, το μέγεθος και το σχήμα του εναρμονίζουν όλη τη φιγούρα, το σημείο δε τέλειο για το σχέδιο αυτό, τονίζει αρκετά τους αντρικούς του ώμους και την πλάτη.

Τατουάζ σταυρός με φτερά - david beckam
davidbeckham

Το τατουάζ της φωτογραφίας αντικατοπτρίζει μάλλον έναν πολεμικό. Σίγουρα η έμφαση δίνεται σε αυτόν κι όχι στα φτερά. Έχει μυτερές γωνίες με γραμμές και ρόμβους στις κορυφές του. Αρκετά εκκεντρικό σχέδιο.

Φωτογραφία με τέλειο σχέδιο
adreacarangelo_tattooartist

Κομποσχοίνι

Εξαιτίας της αξίας και συμβολικής σημασίας του δεν μπορεί να λείπει απο τα σχέδια το κομποσκοίνι, το οποίο και μοιάζει με το ροζάριο. Είναι πιο απλό χωρίς χάντρες. Ο σταυρός εδώ είναι μεγαλύτερος όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στα σχέδια τατουάζ κομποσχοίνι.

Λιτό κομποσκοίνι με τετράγωνο σταυρό είναι το τατουάζ που θα τραβήξει πολλούς απ’ όσους σκέφτονται να τολμήσουν ένα τέτοιο. Μοιάζει ξεκάθαρα καθολικός και δεν παραπέμπει σε καμία άλλη σημασία. Σαν μέγεθος δεν είναι ούτε υπερβολικό ούτε κάτ που θα περάσει σίγουρα απαρατήρητο.

Τατουάζ κομποσκοίνι με σταυρό στο καρπό
jordanhindtattoo

Τατουάζ κομποσχοίνι: Σχέδιο με μεγάλη έκταση ξεκινά απο το εσωτερικό περίπου του αγκώνα και κρέμεται προς τα κάτω. Δεν έχει γέμισμα, είναι μεγάλο με διπλό περίγραμμα και χαρακτηριστικό που τονίζεται είναι οι γωνίες που σχηματίζει.

Τατουάζ σε κομοσκοίνι
natedawg_tattoo

Τατουάζ θρησκευτικά σχέδια

Η πίστη και η αγάπη για τη θρησκεία του Χριστιανισμού αποτυπώνεται μέσα από τα τατουάζ θρησκευτικά σχέδια της επιλογής σας. Βέβαια σχεδόν όλα τραβούν μεγάλη έκταση του σώματος σας. Οι προτάσεις μας θα δοθούν με σειρά από το μικρότερο στο μεγαλύτερο για να μπορείτε να συγκρίνετε το αποτέλεσμα.

Ένα θρησκευτικό σχέδιο σχετικά σπάνιο είναι ο ξύλινος σταυρός. Δεν έχει καθαρές λεπτομέρειες αλλά διακρίνεται το σώμα της φιγούρας του Ιησού. Γύρω του υπάρχουν ηλιαχτίδες.

Πίσω από το αυτί
apple.tattoo

Ένα σχέδιο για κάθε ηλικία είναι αυτό . Τα χέρια συμβολίζουν την προσευχή- πίστη τα οποία τοποθετούνται κάτω από μια σχετική πρόταση. Σε ό,τι μέγεθος και να επιλέξετε να το κάνετε είναι πολύ όμορφο. Η πρόταση πάλι δεν είναι απαραίτητο να μείνει η ίδια.

Τατουάζ προσεχυής με γραμμικό σχέδιο και συνδυάζεται με μια πρόταση επάνω δεξιά στη μεριά του χεριού
mothmanderstattoo

Εάν θέλετε να αποτυπώσετε καθαρά την αγάπη σας για τον Χριστιανισμό και δεν φοβάστε τα μεγάλα σχέδια αυτή η εικόνα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Έχει πολλές γραμμές και σκιές. Στο μέσο δεν παραλείπεται μια καρδιά περιτριγυρισμένη από ηλιαχτίδες.

Ιησούς με καρδιά
billzilla_rex

Το αγαπημένο σταυρουδάκι

Εάν δεν επιθυμείτε κάτι περίτεχνο ή έντονο αλλά θέλετε να δείξετε διακριτικά την πίστη σας  θα αγαπήσετε σίγουρα τα σταυρουδάκια αυτά. Είναι μικρά και δεν χρειάζονται λεπτομέρειες ή επιπλέον σχέδια απαραίτητα. Έχετε την επιλογή να είναι κρυφό ή να το χτυπήσετε σε κάποιο σημείο το οποίο θα διακρίνεται πιο εύκολα.

Τατουάζ σταυρός στον καρπό: σταυρουδάκι σε τετράγωνο σχήμα. Είναι γεμισμένο και αρκετά μικρό.

Σχέδιο μικρό στον καρπό
surla_ink

Λατρεμένο σημείο ειδικότερα των γυναικών είναι στον λαιμό πίσω από τα αυτιά ένα γραμμικό σταυρουδάκι – κομψό και καλαίσθητο.

Τατουάζ σταυρός στο λαιμό
basia_kolasinska

Αιχμηρό σχέδιο με τελειώματα ρόμβου. Πιθανά να είναι πολεμικός σταυρός. Το οριζόντιο μέρος του είναι πολύ ψηλά κι αυτή είναι η λεπτομέρεια που το ξεχωρίζει από τους άλλους.

Τατουάζ σταυρός στον καρπό
jimmyneutrontk

Παραλλαγή γραμμικού σταυρού που τείνει να πλαγιάζει. Είναι κλασσικό χωρίς κάποιο άλλο σύμβολο.

Μελάνι στον καρπό
nava_tattoo86

Τατουάζ σταυρός στο χέρι

Συγκεκριμένο μέρος δεν υπάρχει για το ταττού σας. Θα δοθούν όμως τα ιδανικότερα σημεία για μια τέτοια απόφαση, για τα «Τατουάζ με σταυρό». Τα χέρια συμβολίζουν την τόλμη και το θάρρος ενός ανθρώπου. Κάθε μέρος τους είναι ξεχωριστό σαν το καρπό, τα δάχτυλα. Η πλάτη αποτελεί το καμβά του σώματος και ο λαιμός μια τολμηρή επιλογή.

Τατουάζ σταυρός στο χέρι είναι το θέμα αυτού του κομματιού. Στο σημείο αυτό είναι εφικτά μικρά και μεγάλα σχέδια. Ασφαλή επιλογή για κάθε ταττού καθώς είναι ορατό από παντού.

Μοντέρνο σχέδιο, πιο δυναμικό είναι ο διπλός σταυρός. Το μέγεθος τους είναι μικρό. Ο πρώτος είναι παχύς ενώ ο δεύτερος είναι λεπτός και τοποθετείτε ψηλότερα από αυτόν. Ένα σχέδιο χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Σταυροί τατουάζ
bjhn_tattoo

Ένας «Σταυρός τατουάζ στο χέρι» σαν κι αυτόν φανερώνει ίσως μερικά “minimal”  χαρακτηριστικά.

Τατουάζ σταυροί σχέδια
veno.ttt
Πυξίδα με χάρτη και ροζάριο
ozerov_tats
Πολύ λεπτός και μαύρος στο χέρι με καλλιγραφικά γραμμένο όνομα
noul_tattoo
Μαύρος με τριαντάφυλλο επάνω του
ink_spiration7

Σχετικά συνηθισμένο σχέδιο είναι το τριαντάφυλλο, ο συνδυασμός του με το σταυρό βέβαια είναι φοβερός! Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα αρκετά λεπτός που τον περιτριγυρίζει ένα μαύρο ρόδο. Γενική τάση τα τελευταία χρόνια είναι τα πιο λεπτοκαμωμένα τατουάζ κι όχι τόσο τα ογκώδη και μεστά όπως παλαιότερα.

Tattoo σχέδια για άντρες

Tattoo σταυρός στο χέρι για άντρες, ακολουθούν μερικά σχέδια που θα εμπνεύσουν τον καθένα από εσάς για μια καινούρια ιδέα. Συχνή προτίμηση των ανδρών είναι τα πιο ογκώδη και μεγάλα σχέδια. Σύνθετα με πολλές λεπτομέρειες. Τέτοια σχέδια θα παρουσιαστούν σε αυτό το πλάνο.

Μια εναλλακτική λύση φιγούρας για “Τατουάζ σταυρός” είναι η ένωση κινέζικων λέξεων στο σχήμα αυτού. Το μέγεθος είναι μέτριο και προτιμάτε στο μπράτσο, εξάλλου είναι ένα γοητευτικό μέρος που τραβά την προσοχή. Όλοι θα μπορούν να το θαυμάσουν και να απορούν για τα μηνύματα του.

Κινέζικες λέξεις σχηματίζουν ένα σταυρό στο σημείο του μπράτσου
wasem._tattoo
Στο μπράτσο τριαντάφυλλα με κείμενο
notoriousinktattoo
Περιστέρι με σταυρό
outerspace__

Παρακάτω συνατάμε ένα περίπλοκο τατουάζ σταυρού. Τα σχήματα του παραπέμπουν σε γλυπτά σχέδια με προσεγμένες μικροσκοπικές ιδέες, πραγματικό έργο τέχνης.

Σίγουρα ο σταυρός δεν έχει απαραίτητα σύνδεση με κάποια θρησκεία. Η έκταση του χαρίζει την δυνατότητα παρατήρησης  «όλου του έργου».

Ογκώδης μαύρος σταυρός ενωμένος με μικρότερα σχέδια και πολλες λεπτομέριες
pumpkinma.m
Σταυρός με κορδέλα
tattoo.david.bily

Σταυρός tattoo μαύρος χωρίς γέμισμα. Περίγραμμα κλασικό με κοψίματα, πολύ μικρότερος από το φόντο όμως καταφέρνει να ισορροπεί την εικόνα του με του με αυτό. Δυο μεγάλα μαύρα τριαντάφυλλα με σκιές, σχέδιο διαχρονικό και φανταστικός συνδυασμός. Τέτοια ταττού έκαναν την έντονα εμφάνιση τους γύρω στο 2015.

Μαύρος σταυρός χωρίς γέμισμα με φόντο τριαντάφυλλα στο χέρι
inkcouturenyc
Παράσταση συνδυαστική
machadoink
Μπράτσο με γράμματα και σταυρό
ljuba.tattoo
Στο μπράτσο
king.tattos
Τατουάζ θρησκευτικά σχέδια
gug_tattoo
Τριαντάφυλλο με σταυρό
henriqueabe
Σταυρός στο χέρι
greyd_tattoo
Ιησούς με αγκάθια
dmitri_calistru

Σχέδια για τον λαιμό

Τατουάζ σταυρός στο λαιμό: Στατιστικά η περιοχή του λαιμού έχει ανέβει στις προτιμήσεις του κόσμου. Θεωρείται ευαίσθητη περιοχή κι ο πόνος είναι επακόλουθος, παρ’ όλα αυτά αξίζει. Βέβαια μετράει αρκετά το σημείο που θα επιλέξετε να χτυπήσετε ακριβώς το ταττού σας.

Το καλό είναι ότι σαν ιδιαίτερη περιοχή «φροντίζει» να χαρίζει άλλο αέρα στο σχέδιο σας. Το σημείο είναι αρκετά εμφανές και υπάρχει έκταση και για μεγάλα σχήματα.

Τα φτερά κι ο σταυρός είναι ένας μοντέρνα ένωση. Ο συγκεκριμένος σταυρός είναι πολύ μικρότερος από τα φτερά του έχει όμως αρκετά κοφτερές γωνίες και έντονο περίγραμμα. Το σημείο αυτό εκπνέει δυναμικότητα και θα μπορεί να απογειώσει το στυλ σας. Το τατού αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη πινελιά και η αλλαγή στο μέγεθος του ίσως να μην είναι απαραίτητη.

Σταυρός μαύρος με φτερά
enzetattoo

Εάν δεν ξέρετε τι λεπτομέρειες να προσθέσετε στο τατουάζ σας σκεφτείτε την τεχνική με τις τελείες. Στο συγκεκριμένο ο κορμός του σταυρού είναι πολύ λεπτός ενώ οι κόγχες του χοντρότερες και κοφτερές. Το σχέδιο αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον και ίσως να ελλοχεύει και κάποιο μήνυμα που ακόμη δεν γνωρίζουμε.

Τατουάζ σταυρός στα δάχτυλα
valentina.g.tattoo
Τρίπτυχο στον λαιμό
aram_tattoo_13
Σταυρός ανδρικός στον λαιμό
daniel_zal_tattoo

Οι καλύτερες προτάσεις για τα δάχτυλα

Τι πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις τατουάζ στα δάχτυλα. Σίγουρα δεν είναι κάποια απαγορευμένη περιοχή έχει όμως κάποιες αδυναμίες, δεν είναι εφικτά μεγάλα σχέδια, ίσως να ξεθωριάσει εύκολα, ακόμα και εκεί ο πόνος είναι υπαρκτός. Οι λόγοι αυτοί πάντως δεν είναι σοβαροί για να μην πάρεις μια τέτοια απόφαση. Οι πληροφορίες και οι παραλλαγές για τα «Τατουάζ σταυρός στα δάχτυλα» θα σας εκπλήξουν.

Τι πιο κλασικό από ένα απλό γραμμικό σταυρό. Ακόμη και έτσι με το σύνολο των σχεδίων δεν παύει να χαρίζει καλαισθησία συμπληρώνοντας το χωρίς να διαφέρει. Τέτοιες επιλογές κυρίως προέρχονται από τη νέα γενιά.

Μερικοί επιθυμούν να γεμίσουν τα δάχτυλα τους με παρόμοια σχέδια, μπορεί να μην έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους αλλά καταφέρνουν να ταιριάξουν. Παίξε με την φαντασία σου και κάνε την δική σου επιλογή.

Λατινικός σταυρός στο δεύτερο δάχτυλο του χεριού συνοδεύεται απο άλλα σχέδια όπως ήλιος και γραμμές
studioalessiacoppola

Εάν θες να ξεφύγεις από τα κλασικά σημεία ταττού στα δάχτυλα σκέψου αυτό. Ένας οριζόντιος σταυρός ψηλά του δαχτύλου κάτω από την περιοχή του νυχιού είναι κάτι το ξεχωριστό και σπάνια επιλογή.

Στο χέρι τη εικόνας υπάρχουν κι άλλα γραμμικά σχέδια το τρίγωνο, ένα σύνθετο σχέδιο και δεν λείπει κι ο κύκλος. Δίπλα και στα υπόλοιπα δάχτυλα προστίθενται κι πολλές τελείες.

Στα δάχτυλα σχέδια
pel.d

Φανταστική πρόταση που θα μπορούσε να ταιριάξει σε κάθε δάχτυλο είναι ο σταυρός τατουάζ με ροζάριο ή με αλυσίδα. Στο δάχτυλο είναι κάτι που δεν συνηθίζεται παρ΄ όλο που αυτό το σχέδιο λατρεύεται από πολλούς σε άλλα μέρη του σώματος. Η συγκεκριμένη φιγούρα για να γίνει παραστατική περιέχει και το στοιχείο του άσπρου ως λεπτομέρεια.

Τατουάζ σταυρός με αλυσίδα
sand.tattoos

Τατουάζ σταυρός πλάτη

Πλάτη, λοιπόν, ο καμβάς του σώματος – είτε μεγάλα σχέδια είτε μικρά τραβούν τα βλέμματα. Είναι εξαιρετικό σημείο και η δεύτερη πιο συνηθισμένη περιοχή για μια αρχή. Στους άντρες ταιριάζουν ίσως λίγο παραπάνω τα μεγαλύτερα σχέδια αυτό ενώ στις γυναίκες ίσως τα μικρότερα.

Το τατουάζ σταυρός για γυναίκες είναι ένα άκρως νεανικό σχέδιο. Περιέχει το κομμάτι της φύσης.

Λουλούδια με σταυρό
blacklistink

Αντρικό τατουάζ σταυρού με φτερά. Μοντέρνο σχέδιο το οποίο πιάνει σχεδόν όλη την πλάτη. Ο σταυρός έχει διπλά περιγράμματα όπως και τα φτερά. Και οι δύο παράγοντες είναι παραστατικοί και βρίσκονται στο καλύτερο σημείο.

Τατουάζ σταυρός πλάτη
renataisabelatattoo
tattoo chrest
_dis0rder_tattoo_and_art
Λιοντάρι στο εσωτερικό
ink.tue
Ροζάριο με σταυρουδάκι στην πλάτη
sarraptattoo
Σχέδιο στην πλάτη
sami.tattoo18

Tattoo σταυρός: σχέδια για τον καρπό

Το μέρος του καρπού είναι μια υπέροχη περιοχή και ταιριάζει πολύ με το σύμβολο που πραγματευόμαστε στο άρθρο μας. Το μέρος γενικά του χεριού κι αυτό έχουν το αβαντάζ να κολακεύουν αρκετά τα σχέδια σας. Επίσης ως σημείο είναι λίγο επίπονο όσο σε σχέση με άλλα μέρη.

Σταυροί τατουάζ που ίσως δεν γνωρίζετε είναι κάποιοι σαν κι αυτοί τις εικόνας. Στηρίζονται σε αγκύλες, ρόμβους ακόμη και τελείες αφήνοντας ελεύθερα νοήματα να αναζητήσετε.

Σταυρός tattoo
spartansink

Αυτό είναι το συμβολικό σχέδιο που μπορείτε θα κάνατε με ένα κοντινό σας άτομο . Ένα απλό σχέδιο χωρίς υπερβολές. Ο συγκεκριμένος είναι λατινικός.

Θρησκευτικά τατουάζ - Τατουάζ σταυροί στο χέρι
magic_tattoo_ny
Βρίσκεται στο καρπό
aida_mv_

Το τατουάζ σταυρός στον καρπό φαίνεται να είναι από τις πιο κομψές επιλογές. Όποιο σημείο και να επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα σας δίνει την ίδια δύναμη να πορεύεστε στη ζωή!

Γράψτε μας στα σχόλια ποιο σημείο σε συνδυασμό με ποιο σχέδιο θα επιλέγατε εσείς!

Adblock
detector