Τατουάζ

Τατουάζ στο πόδι – τα καλύτερα σχέδια για κάθε σημείο του ποδιού

Το τατουάζ στο πόδι τα τελευταία χρόνια είναι η αγαπημένη μας τάση. Τατουάζ στο πόδι ψηλά, τατουάζ το πόδι χαμηλά, μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το αγαπάμε.

Τα σχέδια που μπορούμε να επιλέξουμε είναι αμέτρητα, ωστόσο εμείς θα βάλουμε στην λίστα με τα αγαπημένα μας, τα old time classic, από τα οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αλυσίδα και το τριαντάφυλλο.

Το τατουάζ στο πόδι μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο ελκυστικοί από όσο είμαστε και μας δίνει όλη την χαμένη αυτοπεποίθηση που μας έλειπε. Στην εποχή των τατουάζ, τα tattoo στο πόδι έχουν την τιμητική τους και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Τατουάζ στο πόδι – τι να προσέξετε

Τα γυναικεία tattoo στο πόδι, έχουν απεριόριστα σχέδια τόσο σε χρωματισμούς όσο και σε μεγέθη.

Για τα σχέδια για τατουάζ στο πόδι αλλά και για κάθε tattoo, οι τιμές είναι διαφορετικές και εναλλάσσονται ανάλογα με το μέγεθος, το σημείο αλλά και τους χρωματισμούς.
Tattoo με νόημα στο πόδι
Συνήθως οι τιμές πάνε ανάλογα τους tattoo artist. Υπάρχουν μερικοί που χρεώνουν τις υπηρεσίες τους με την ώρα, που η τιμή ξεκινάει από 40 – 100€, ενώ αν το σχέδιο είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο τον tattoo artist η τιμή μπορεί να αυξηθεί από τα 50 μέχρι τα 250€.

Οι περισσότεροι tattoo artist, ωστόσο χρεώνουν το τατουάζ. Δηλαδή, η πιο οικονομική τιμή που αφορά τα μικρότερα tattoo είναι τα 30€, ενώ για τα μεγαλύτερα η τιμή αυξάνεται κι μπορεί να φτάσει ακόμα για χιλιάδες ευρώ.

Λιοντάρι ψηλά στο πόδι
Τις περισσότερες φορές, για να μάθουμε την ακριβή τιμή του tattoo μας, αφού επικοινωνήσουμε με τον tattoo artist της επιλογής μας, κλείνουμε ένα ραντεβού όπου θα μπορούμε να του δείξουμε το σχέδιο, το σημείο και το μέγεθος που επιθυμούμε.

Τότε ο tattoo artist, ξέροντας ακριβώς τι πρέπει να κάνει, σας βγάζει την ακριβή τιμή του tattoo σας. Αλλά ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν και επηρεάζουν την τιμή του τατουάζ ποδιού;

Τατουάζ μεγάλο και με πολλές λεπτομέρειες

• Από το χρώμα. Αν θέλετε κάποιο τατουάζ για πόδι με πολλά χρώματα, σκιάσεις και περίτεχνα σχέδια, να είστε σίγουρες πως θα είναι πιο ακριβό από ένα μικρό και μονόχρωμο ή ασπρόμαυρο.

• Από το μέγεθος. Παράδειγμα, αν θέλετε ένα τατουάζ για μπούτι, ένα σχέδιο που καλύπτει όλη την επιφάνεια του μπουτιού, θα είναι πολύ πιο ακριβό από ένα τατουάζ στο μπούτι γράμματα.
Ορολόι τατουάζ στο μπούτι
• Σημείο στο πόδι. Οι τιμές χωρίζονται ανάλογα και το ποιο σημείο του ποδιού είναι πιο ευαίσθητο. Παράδειγμα, τα λιγότερα ευαίσθητα σημεία που είναι πιο φθηνά είναι το εξωτερικό μέρος των μηρών, η γάμπα και οι γλουτοί. Τα πιο ευαίσθητα μέρη του ποδιού, ωστόσο, είναι ο αστράγαλος το εσωτερικός μέρος του μπουτιού και των μηρών αλλά και το γόνατο.

Τα πιο ευαίσθητα σημεία είναι εκείνα που πονάνε πιο πολύ και που πιθανόν το tattoo να διαρκέσει περισσότερη ώρα.

Τατουάζ στο πόδι ψηλά

Τα τατουάζ ψηλά στο πόδι είναι αρκετά διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια, και οι μεγαλύτερες influencers στον κόσμο φαίνεται να τα λατρεύουν. Εκτός όμως από τις influencers, οι celebrities της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού τα προτιμούν και μας τα προτείνουν καθημερινά μέσα από τις φωτογραφίες τους τα social media.
Σχέδιο με ονειροπαγίδα και λουλούδια
Στα tattoo γυναικεία στο πόδι, αυτά που βρίσκονται ψηλά, όπως φαίνεται είναι τα πιο sexy, ελκυστικά και μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο ποθητές από ποτέ.
Πολύχρωμο σχέδιο
Τα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι και τα τατουάζ κορώνα είναι τα αγαπημένα μας σχέδια και σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Λουλούδι στο γόνατο
Τατού κορώνα και μάσκα
Χρυσή κορώνα με διάφορα χρώματα στο σχέδιο
Τα πιο αγαπητά σημεία για γυναικεία τατουάζ στο πόδι ψηλά είναι το εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος του μηρού, τα μπούτια και πάνω από το γόνατο. Τα μέρη αυτά μπορεί να θεωρούνται από τα πιο επίπονα αλλά σας εγγυούμαστε πως δεν πρόκειται να τα μετανιώσετε.
Tattoo στο μπούτι

Γυναίκα με κεφάλι τριαντάφυλλο
Κόκκινο σχέδιο και γράμματα ψηλά στο πόδι
Λεπτομερές σχέδιο με μυαλό πάνω από το γόνατο
Κεφάλι γάτας με γεωμετρικό σχέδιο
Αγριεμένο πρόσωπο λύκου
Χρωματιστά πουλάκια στο μηρό

Γυναικεία tattoo στο μηρό

Τα τατουάζ στο μηρό είτε είναι μικρά είτε μεγάλα είναι μεγάλη τάση φέτος και τα σχέδια αμέτρητα. Εμείς έχουμε επιλέξει τα αγαπημένα μας και είμαστε σίγουρες πως θα τα λατρέψετε και εσείς.

Πρόσωπο και ιδιαίτερη μάσκα πάνω σε μηρό
Πολύχρωμο και πολύ έντονο σχέδιο
Σκελετός τατουάζ στο μπούτι
Χρωματιστό σκυλάκι για τατουάζ μπροστά στο μπούτι

Τατουάζ στο μπούτι γράμματα

Από τα τατουάζ σχέδια γυναικεία στο πόδι, τα γράμματα είναι αυτά που ταιριάζουν σε όλα τα σημεία του σώματος και έχουν κάθε σημασία που επιθυμούμε. Μπορεί να σχετίζονται με κάποια προσωπική εμπειρία, κάτι που θέλουμε να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας όπως το love yourself.

Μπορεί να είναι λόγια κάποιου αγαπημένου προσώπου που θέλουμε να θυμόμαστε ή που μας συγκίνησαν. Ωστόσο, μπορεί να είναι κάποιο στιχάκι που μας έκανε να γελάσουμε, να ταυτιστούμε και που ταίριαξε στον χαρακτήρα μας.

Τα σχέδια τατουάζ στο μπούτι με γράμματα μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε σημείο του μπουτιού ή ακόμη και σε περισσότερα.

Στο πλάι του μπουτιού, στο κέντρο, ψηλά, ταιριάζει παντού και δείχνει εξίσου όμορφο σε όλα τα σημεία. Τα γράμματα και στα δύο μπούτια είναι πολύ διαδεδομένα και θα τα δείτε σε πολλές διάσημες γυναίκες της εγχώριας αλλά και της ξένης showbiz.

Φιογκάκια

Τα φιογκάκια παραπέμπουν σε θηλυκότητα, ομορφιά, ναζάκια και γενικότερα δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο tattoo πιο κοριτσίστικο και φτιαγμένο για εσάς.

Τα φιογκάκια στο μπούτι μπορεί να είναι ροζ, κόκκινα, μαύρα, λευκά, ακόμη και μπλε ή οποιοδήποτε χρώμα εσείς προτιμάτε. Τα φιογκάκια θα δείχνουν πανέμορφα ότι χρώμα και να είναι. Μπορεί αν είναι μικρά, μεγάλα, ψηλά στο πόδι ή και χαμηλότερα, εμείς θα αγαπάμε πάντα τα φιογκάκια και στα δύο μπούτια, ψηλά.

Αναδεικνύουν την θηλυκότητα που είχαμε κρυμμένη κάτω από τις φόρμες και τις πιτζάμες που φορούσαμε στην καραντίνα και μας θυμίζουν τι πάει να πει να είσαι γυναίκα με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για τον εαυτό σου.

Τατουάζ στο πόδι χαμηλά

Τα tattoo γυναικεία στο πόδι και ειδικά χαμηλά στο πόδι είναι γνωστά ως τα πιο chic, stylish, μίνιμαλ και μοντέρνα τατουάζ τον τελευταίο καιρό.
Υπέροχο σχέδιο για τατουάζ στο πόδι
Μπορούμε να τα κρύψουμε ανά πάσα στιγμή με ένα μακρύ παντελόνι, με μία κάλτσα και παπούτσια και να μην μάθει κανείς ποτέ ότι έχουμε τατουάζ. Αλλά με τόσα όμορφά και ιδιαίτερα tattoo, γιατί να θέλει να τα κρύψει;

Τατουάζ γάμπα

Τα τατουάζ στην γάμπα είναι πραγματικά η νο1 προτίμηση πολλών. Η γάμπα είναι ένα μέρος με αμέτρητες επιλογές τόσο στα σχέδια όσο και στο μέγεθος, καθώς αποτελεί σημείο που καλύπτει ακόμα και τα μεγαλύτερα σχέδια και τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο ωραία απ’ ότι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος.
Χρωματιστό τατουάζ στη γάμπα
Σκουρόχρωμο και τρομακτικό σχέδιο με φίδι
Το τατουάζ στην γάμπα γυναικείο, είναι ένα από τα πιο ανώδυνα τατουάζ που μπορούμε να κάνουμε στο πόδι, καθώς έχει αρκετούς μύες και δεν έρχεται κοντά με το κόκκαλο που ως γνωστόν είναι τα πιο επώδυνα σημεία, όπως τα πλευρά.
Τέλειο tattoo στη γάμπα
Ρολόι με αλυσίδα και δείκτες
Γυναίκα με ροζ λουλούδι και θλιμμένο πρόσωπο
Κόκκινο ρόδι με πράσινα φύλλα

Τατουάζ στον αστράγαλο

Οι επιλογές για τατουάζ στον αστράγαλο είναι πραγματικά άπειρες. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε λουλούδια, σχέδια με σημασία, κινούμενα σχέδια και οτιδήποτε θέλουμε εμείς.
Χρωματιστό tattoo στον αστράγαλο
Είναι ένα σημείο που ότι tattoo και να κάνουμε θα φαίνεται εξαιρετικό και με το κατάλληλο παπούτσι θα κάνει τους πάντες να κοιτάνε κυριολεκτικά τα πόδια σας. Ακόμη και αν συντηρείται δύσκολα λόγω της ανεπαρκούς κυκλοφορίας του αίματος σε αυτό το σημείο ή τι κι αν είναι ένα πιο επίπονο σημείο από την γάμπα, μόλις το κάνετε θα το αγαπήσετε τόσο πολύ που θα τα ξεχάστε όλα.
Σχέδιο για μητέρα και κόρη

Βραχιόλι – αλυσίδα στο πόδι

Δεν υπάρχουν tattoo για το πόδι γυναικεία, που να αναδεικνύουν τον αστράγαλο και το πόδι περισσότερο από το τατουάζ βραχιόλι – αλυσίδα.
Εικόνα με τατουάζ βραχιόλι κοντά στον αστράγαλο
Είναι σαν να φοράμε μόνιμα ένα βραχιόλι ποδιού, να είμαστε παραλία και να αισθανόμαστε την χαλάρωση του καλοκαιριού, την άμμο στα πόδια μας και να ακούμε τις φωνές των παιδιών να τρέχουν προς την θάλασσα.

Το τατουάζ βραχιόλι στο πόδι αλλά και το τατουάζ αλυσίδα στο πόδι τονίζουν και σχηματίζουν τον αστράγαλο, κάνοντας το υπόλοιπο πόδι να φαίνεται πιο καλοσχηματισμένο και ψηλό.

Σταυρός

Όταν ακούμε για το τατουάζ σταυρός στο πόδι με αλυσίδα, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι πάνω της να είναι κρεμασμένος ένας σταυρός.
Σχέδιο σταυρός με αλυσίδα για τατουάζ στο πόδι
Αν θέλουμε να εκφράσουμε την πίστη μας, και να την έχουμε πάντα μαζί μας, το tattoo είναι ο κατάλληλος τρόπος. Έχουμε τον σταυρό πάντα μαζί μας, χωρίς να φοβηθούμε μην τον χάσουμε ή τον ξεχάσουμε κάπου.

Έχουμε τον θεό μαζί μας και νιώθουμε πιο κοντά του από ποτέ. Προσωπικά, για εμένα είναι ιδανικό τατουάζ στο πόδι γυναικείο δεν πιστεύω ότι ταιριάζει μόνο σε άνδρες.

Τατουάζ πίσω στο πόδι

Το τατουάζ πίσω στο πόδι είναι από τα πιο ανώδυνα τατουάζ που μπορούμε να κάνουμε καθώς η βελόνα χτυπάει μυ και όχι κόκκαλο, καθιστώντας το tattoo με ελάχιστο πόνο.
Στο πίσω μέρος του ποδιού τατουάζ με ελέφαντα
Πίσω στο πόδι τα τατουάζ που είναι πιο διαδεδομένα και αγαπητά είναι τα ασπρόμαυρα, χωρίς χρώματα και χωρίς περίτεχνα και πολύπλοκα σχέδια. Κυρίως ζωάκια και matching tattoo μεταξύ φίλων, αδελφών, συγγενών και γονιών με τα παιδιά τους.
Τατουάζ με στέμμα και επιγραφή
Αν λοιπόν θελήσετε να κάνετε τατουάζ μαζί με μία φίλη, την αδελφή σας ή την μαμά σας και δεν έχετε αποφασίσει το μέρος που θέλετε να το κάνετε ή το σχέδιο, σας βρήκαμε την λύση. Το tattoo στο πόδι με σχέδιο κάποιο ζωάκι, ίσως ένα ελεφαντάκι, στο πίσω μέρος του ποδιού είναι το κατάλληλο και δεν θα σας αφήσει απογοητευμένες.

Τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι

Τα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι είναι τα πιο γνωστά τατουάζ παγκοσμίως. Τα τριαντάφυλλα εκτός από ένα ρομαντικό και όμορφο λουλούδι, είναι και το σχέδιο τατουάζ που επικρατεί στις επιλογές των γυναικών από την δεκαετία του 1930.
Τριαντάφυλλο ταττουάζ στο πόδι
Ένα τατουάζ τριαντάφυλλο μπορεί να σημαίνει πολλά για κάθε γυναίκα. Μπορεί να αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την εσωτερική και την εξωτερική της ομορφιά, ακόμα και το λουλούδι για την δική του ομορφιά.
Χρωματιστό λουλούδι γύρω από τον αστράγαλο
Το πιο γνωστό είναι το ροζ τριαντάφυλλο, το οποίο συνήθως αντιπροσωπεύει την πραότητα, την ηρεμία, της ομορφιά, την κομψότητα και την αρετή.
Τριαντάφυλλο με μαύρο μελάνι γύρω στο κάτω μέρος του ποδιού
Εκτός από ένα όμορφο λουλούδι για τατουάζ, ο τριαντάφυλλο στην αρχαία Ελλάδα και την αρχαία Ρώμη αντιπροσώπευε την ομορφιά και τον έρωτα, ενώ για τους Χριστιανούς το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την Παναγία.
Σχέδιο με δύο μονόχρωμα λουλούδια
Αν λοιπόν, θέλετε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας πως είστε τόσο όμορφη στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αλλά και για να νιώσετε την αγάπη σας να δυναμώνει, το τατουάζ στο πόδι τριαντάφυλλο είναι η επιλογή που αναζητάτε.
Τατουάζ με τριαντάφυλλο στο πόδι με απαλά χρώματα αλλά πολλές λεπτομέρειες
Αν αναρωτιέστε σε πιο σημείο του ποδιού να κάνετε το τριαντάφυλλο, η απάντηση είναι απλή. Όπου θέλετε, ταιριάζει σε όλα τα μέρη του ποδιού αλλά κυρίως στον αστράγαλο, την γάμπα, του μηρούς και χαμηλά στο πόδι.
Εικόνα με το πριν και το μετά μιας διόρθωσης σε τατουάζ που είχε φύγει το χρώμα

Μικρά τατουάζ στο πόδι

Τα μικρά τατουάζ στο πόδι, τα χαρακτηρίζει η μίνιμαλ και chic πλευρά τους καθώς τα πιο μικρά σχέδια είναι συνήθως πιο στιλάτα και τα προτιμούν οι μεγαλύτερες celebrities στον κόσμο.
Μικρά tattoo στο πόδι
Τα τελευταία χρόνια έχουν αγαπηθεί πολύ τα τατοο στα δάχτυλα για είναι πολύ όμορφα, μικρά και γλυκά ενώ ταυτόχρονο μπορείτε να τα εξαφανίσετε στο λεπτό με ένα αθλητικό παπούτσι και κάλτσα.
Μικρό μονόχρωμο σχέδιο στο μπροστινό μέρος του ποδιού
Στον αστράγαλο, στα δάχτυλα, στην πατούσα, στο γόνατο, στην γάμπα αλλά και στους μηρούς και το μπούτι, τα μικρά τατουάζ φαίνονται τόσο χαριτωμένα που θα τα λατρέψετε το λεπτό που θα τα δείτε.
Μικρό πάζλ για δύο τατουάζ με λίγο κόκκινο χρώμα
Δεν είναι λίγα τα μοντέλα που προτιμούν τα μικρά τατουάζ για να μην τις επηρεάζουν στις φωτογραφίσεις ενώ μερικά έχουν κάνει τατουάζ στην πατούσα με τον τόπο καταγωγής τους για να παραμείνουν προσγειωμένες και να μην ξεχάσουν ποτέ από που προήλθαν και ποια είναι η ιστορία τους.

Αν θέλετε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας μην παραμείνει down to earth και να μην ξεχάσετε την ιστορία σας αλλά δεν θέλετε να κάνετε ένα tattoo που θα φαίνεται και που ίσως μετανιώσετε, ένα τέτοιο τατουάζ είναι σίγουρα η λύση.

Τατουάζ στο πόδι γράμματα

Οι φράσεις για τατουάζ είναι αγαπημένες μας βγάζει ασπροπρόσωπους και δεν μας απογοητεύει ποτέ. Εκτός ότι ταιριάζουν σε όλα τα μέρη του ποδιού, από τον αστράγαλο μέχρι και τον μηρό.

Μεγάλα και μικρά τα γράμματα είναι μια τόσο μοντέρνα επιλογή και εμείς χαιρόμαστε με αυτό. Αν μπούμε για 5 λεπτά στα social media θα δούμε γυναίκες που έχουν γράψει στιχάκια που τις αγγίζουν σε όλα τα σημεία του σώματος.
Μια φράση για να αποτυπωθεί σε ένα διακριτικό σημείο του σώματος για πάντα
Τα γράμματα και οι φράσεις που θα αποφασίσουμε να κάνουμε τατουάζ στο πόδι γυναικείο, μπορεί να αφορούν μια προσωπική μας σχέση, την ψυχολογία μας, κάτι που θέλουμε να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ή κάτι που μας είχε πει ένα αγαπημένο μας πρόσωπο και μας συγκίνησε πολύ. Αν θελήσουμε να κάνουμε ένα τατουάζ με νόημα και δεν ξέρουμε τι, το τατουάζ με γράμματα θα είναι η αγαπημένη σας επιλογή.

Τα τατουάζ στο πόδι γυναικεία είναι τα tattoo που αγαπάμε προτιμάμε και εννοείται πως προτείνουμε. Είναι όμορφα, με νόημα, με χιούμορ, με κάτι που θέλουμε να θυμίζουμε στον εαυτό μας . Ακόμα και αν μερικά σημεία είναι επίπονα ή μπορεί να βγουν ακριβά, αξίζουν κάθε ταλαιπωρία και στο τέλος θα τα θυμάστε όλα σαν μια εμπειρία που σας έκανε να αποκτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Κάνοντας την σωστή επιλογή, αφού φυσικά καταλάβετε τι tattoo θέλετε να κάνετε και για ποιόν λόγο, είναι μετά αναπόφευκτη η επιλογή του τατουάζ στο πόδι. Άλλωστε μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Adblock
detector