Τατουάζ

Τατουάζ στον αστράγαλο – όλα τα μυστικά μαζί με μοναδικά σχέδια τατουάζ για όλα τα γούστα!

Όταν ακούμε για γυναικεία τατουάζ, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, δεν είναι άλλο από το τατουάζ στον αστράγαλο. Τα σχέδια που υπάρχουν για τα γυναικεία τατουάζ στον αστράγαλο μπορούν να αναδείξουν την θηλυκότητα μας και να μας κάνουν να νιώθουμε πιο sexy από ποτέ. Με μια τεράστια ποικιλία επιλογών, από μικρά και μίνιμαλ έως αλυσίδα και μεγάλα σχέδια, θα αισθανθείτε την ανανέωση που χρειαζόσασταν εδώ και καιρό.

Ωστόσο, η διατήρηση ενός tattoo είναι ιδιαίτερη και αν θέλετε να κάνετε, πρέπει να μάθετε να προστατεύετε και το δέρμα σας αλλά και το τατουάζ για να παραμείνει όπως ήταν όταν το κάνατε.

Τατουάζ στον αστράγαλο θετικά και αρνητικά

Τα τατουάζ είναι στο αποκορύφωμα τους την τελευταία δεκαετία και εμείς έχουμε σκεφτεί πολλές φορές να κάνουμε, ακόμη και αν φοβόμαστε. Υπάρχουν, όμως πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τα τατουάζ και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την απόφαση.

Πλεονεκτήματα

• Είναι πανέμορφα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες σχέδια και χρωματισμούς. Από ένα λουλούδι εως ένα ζωάκι. Από ένα ασπρόμαυρό σχέδιο σε ένα γεμάτο χρώματα και ζωή.

• Είναι ένα μόνιμο κόσμημα και στολίδι στο σώμα σας. Ο αστράγαλος σας θα είναι πάντα όμορφος.

• Μπορείτε να κάνετε κάποιο τατουάζ που να συμβολίζει κάτι ή κάποιον δικό σας που δεν θέλετε να ξεχάσετε όπως το παρακάτω τατουάζ με την μητέρα και την κόρη. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι κάτι πολύ προσωπικό σας και να συμβολίζει κάποια περίοδο της ζωής σας που θα θέλατε να θυμάστε. Μπορεί επίσης να είναι κάτι που θέλετε να θυμίζετε στον εαυτό σας συνεχώς, όπως το love yourself.

Μειονεκτήματα

• Χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε τα κατάλληλα προϊόντα, καλύτερα να μαζέψετε τα λεφτά και να το κάνετε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με τον tattoo artist και ιδιοκτήτη του Inkers Tattoo studio στην Αθήνα, ένα τατουάζ στον αστράγαλο είναι δύσκολο να διατηρηθεί στην σωστή ποιότητα γιατί στα άκρα δεν κυκλοφορεί αρκετό αίμα.

• Δεν πρέπει να έχει έκθεση στον ήλιο. Για να προστατεύσετε και το τατουάζ αλλά και το δέρμα σας, μην εκθέτετε το τατουάζ πολύ ώρα στον ήλιο. Είναι επικίνδυνο.

• Είναι μόνιμο και αν δεν είστε σίγουρες καλύτερα να προτιμήσετε κάποιο προσωρινό τατουάζ χένα που θα φύγει σε μερικούς μήνες και δεν θα έχετε το άγχος. Αν πάλι σας άρεσε μπορείτε είτε να κάνετε ένα μόνιμο είτε ακόμη μια χένα, μέχρι να είστε σίγουρες για την απόφαση σας.

Αλυσίδα: η no1 επιλογή για τον αστράγαλο

Τα τατουάζ στον αστράγαλο αλυσίδα είναι ίσως από τα πιο γνωστά και με την μεγαλύτερη απήχηση. Μπορείτε να βάλετε σχέδιο με σταυρό ή ακόμη και με αρκουδάκια, λουλούδια και γράμματα είτε από το δικό σας όνομα είτε από κάποιο συγγενή, αγαπημένο, από το παιδί σας ή από μια καλή φίλη που θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας.

Βραχιόλι στον αστράγαλο

Σε αυτό το τατουάζ αστραγάλου με αλυσίδα βλέπουμε πως η κοπέλα έχει επιλέξει πάνω στην αλυσίδα της ένα πατουσάκι σκύλου και ένα ελεφαντάκι. Έτσι ακριβώς μπορείτε να παίξετε και εσείς με τα σχέδια. Αν σας αρέσουν δύο και δεν μπορείτε να αποφασίσετε για παράδειγμα, κάντε και τα δύο, δεν σας σταματάει κανείς, είναι και στην μόδα.

Το τελευταίο καιρό είναι τάση να επιλέγουμε δύο τελείως διαφορετικά σχέδια για το ίδιο πράγμα. Όπως και στα μαλλιά που είναι στην μόδα το μισό μαύρο μαλλί και μισό ξανθό, έτσι και στα τατουάζ, μπορείτε να επιλέξετε δύο σχέδιο και να τα ενώσετε σε κάτι που θα σας ικανοποιεί.

Διακριτικές επιλογές σχεδίων

Τα μικρά τατουάζ στον αστράγαλο είναι η λύση αν φοβάστε να κάνετε ένα μεγάλο είτε γιατί είναι μόνιμο και δεν ξέρετε εάν το μετανιώσετε είτε γιατί απλά δεν θέλετε ένα μεγάλο σχέδιο στον αστράγαλο σας.

Τα μικρά τατουάζ για αστράγαλο είναι μίνιμαλ, chic, στυλάτα, και υπάρχουν άπειρα σχέδια για αυτό τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Τατουάζ γυναικείο στον αστράγαλο αεροπλάνο

Όπως μας είπε ο Fuji του Inkers tattoo οι γυναίκες ζητούν στον αστράγαλο συνήθως απλά, γραμμικά, μίνιμαλ σχέδια ή γεωμετρικά. Από βελάκια μέχρι και το σύμβολο του απείρου.

Από την άλλη υπάρχει και πληθώρα γυναικών που κάνουν ζωάκια ή λουλούδια. Όπως και η συγκεκριμένη γυναίκα της φωτογραφίας έπελεξε ένα μικρό αλλά απόλυτα χαριτωμένο και chic τατουάζ που πολύ πιθανόν να συμβολίζει τα ταξίδια.

Έτσι ακριβώς μπορείτε και εσείς να επιλέξετε κάποιο μίνιμαλ σχέδιο που να αντιπροσωπεύει κάτι που θέλετε να κάνετε όπως τα ταξίδια ή κάτι που δεν θέλετε να ξεχάσετε όπως μια πατουσίτσα που να συμβολίζει το σκύλο ή την γάτα σας.

Πάντα τατουάζ στον αστράγαλο

Σε αυτή την εικόνα βλέπουμε ένα σχέδιο που με μια πρώτη ματιά μας κάνει να νιώθουμε ελπίδα και στοργή. Πολλά τατουάζ, ακόμα και σε μικρότερα σχέδια μπορούν να δείξουν κάποιο συναίσθημα όπως η αγάπη, η λύπη, η περηφάνεια, το μίσος και ότι συναίσθημα θέλουμε να αποτυπώσουμε.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο οι γυναίκες να επιλέγουν το τατουάζ τους σύμφωνα με το τί νιώθουν, πχ αν είναι ερωτευμένες κάνουν κάποια καρδιά ή το όνομα ή κάποιο αρχικό γράμμα από το άτομο που είναι μαζί.

Τα συναισθήματα τις περισσότερες φορές είναι και ο λόγος που κάνουμε κάποιο tattoo, αν ας πούμε χάσαμε κάποιον πρόσφατα ή και όχι, και θέλουμε να τον έχουμε πάντα μαζί μας, μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχέδιο που να μας τον θυμίζει.

Tattoo στον αστράγαλο σχέδια για γυναίκες

Ανάμεσα σε πάρα πολλά σχέδια και επιλογές σε τατουάζ για αστράγαλο, εμείς επιλέξαμε τα δύο αγαπημένα μας που θεωρούμε πως θα λατρέψετε και εσείς και θα πάρετε ιδέες για τα δικά σας σχέδια.

Τατουάζ λουλούδια στον αστράγαλο

• Η πρώτη μας επιλογή δεν είναι άλλη από τα τατουάζ με λουλούδια είτε είναι το λουλούδι ολόκληρο είτε βρίσκεται μέσα σε κάποιο σχέδιο. Ένα τατουάζ με λουλούδι βρίσκεται στα σχέδια που προτιμούν οι γυναίκες καθώς εκτός από καλαίσθητα είναι ένα σχέδιο που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και πάντα θα ταιριάζει στην εποχή.

Τατουάζ κύμα με λουλούδια

Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια με χρώμα ή χωρίς.

Ένα τέτοιο tattoo μπορεί να βρίσκεται και μέσα σε ένα άλλο σχέδιο όπως στην παρακάτω φωτογραφία που είναι ένα σχέδιο με μία κοπέλα που φοράει κάποιο κορμάκι ή μαγιό και ψηλοτάκουνα και για κεφάλι έχει ένα πολύ όμορφο λουλούδι.

Γυναίκα με κεφάλι τριαντάφυλλο

Αυτό το τατουάζ ίσως αντιπροσωπεύει πως ότι και να φοράει μια γυναίκα είναι πάντα όμορφη, έξυπνη και ικανή για τα πάντα. Έτσι πρέπει να νιώθουμε και εμείς με το τατουάζ μας, ότι δηλαδή είμαστε πανέμορφες, ταλαντούχες, δυναμικές και μπορούμε να κάνουμε ότι βάλουμε στο μυαλό μας. Αυτό το συναίσθημα μπορούμε να αποτυπώσουμε με ένα λουλούδι, ίσως το αγαπημένο μας, μας αξίζει.

Σχέδια τατουάζ στο πόδι Τατουάζ πέταλο με λουλούδια

Γυναικεία τατουάζ στον αστράγαλο

Σχέδιο στο πόδι

• Το τριαντάφυλλο στα τατουάζ είναι ίσως το γνωστό και περιζήτητο σχέδιο για γυναίκες αλλά και για άντρες. Μια old time classic επιλογή που όχι μόνο έχει διατηρηθεί στις δεκαετίες αλλά είναι και από τα σχέδια που δεν σας απογοητεύουν ποτέ. Το τριαντάφυλλο ταιριάζει σε όλα τα μέρη του σώματος αλλά ειδικά στον αστράγαλο είναι ένα πολυαγαπημένο σχέδιο.
Λουλούδι στο πόδι

Τριαντάφυλλο Τριαντάφυλλο τατουάζ στο πόδι

Ένα τριαντάφυλλο έχει άπειρα σχέδια και επιλογές που μπορεί να επιλέξετε και ο tattoo artist που θα επιλέξετε θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις σας ταιριάζει περισσότερο αλλά και τι θα θέλατε εσείς. Είναι δική σας η επιλογή και μην αγχώνεστε για το τατουάζ με τριαντάφυλλο, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη.

Άλλα σχέδια

Έχουμε ξεχωρίσει μερικά αγαπημένα μας σχέδια με χρώμα ή χωρίς, το καθένα εντυπωσιάζει με το δικό του χαρακτήρα.
Πεταλούδα με χρώμα στο πόδι

Αγγελάκι με όπλο

Tinker bell νεράιδα
Αερόστατο και βουνό πίσω στη γαμπά

Τατουάζ στον αστράγαλο μαμά και κόρη
Κόκκινη παπαρούνα tattoo αστράγαλος

Νταρθ βέιντερ τατουάζ

Μπλε πιγκουίνος τατου

Σχέδια για τατουάζ

Τατουάζ γυναικείο στον αστράγαλο - καμηλοπάρδαλη

Πονάει το τατουάζ στον αστράγαλο;

Όλα τα τατουάζ πονάνε αλλά το πως βιώνει κανείς τον πόνο είναι τελείως διαφορετικό. Όπως είπε ο Fuji των Inkers Tattoo, «η αλήθεια είναι πως ο κάθε άνθρωπος βιώνει τον πόνο διαφορετικά από κάποιον άλλο. Όμως από το 1 έως το 10 εγώ το βαθμολογώ στο 5-6. Γνωστό σε όλους είναι πως ο βασιλιάς στα επίπεδα του πόνου είναι ένα tattoo στα πλευρά!».

Το αν θα πονέσετε, λοιπόν, βασίζεται σε εσάς και πως αντιλαμβάνεστε τον πόνο. Αν πονάτε εύκολα, ίσως πονέσετε λίγο παραπάνω αλλά αν νιώθετε τον πόνο πιο δύσκολα, είναι η τυχερή σας μέρα.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε υπομονή, ούτως ή άλλως τα όμορφα πράγματα στην ζωή έρχονται δύσκολα.

Θα σας πούμε μερικά τίπς που ίσως σας βοηθήσουν να αντέξετε τον πόνο ή να τον καταπραΰνουν:

  1. Να πίνετε πολύ νερό.
  2. Μοιράστε την διαδικασία σε περισσότερες συνεδρίες. Αν θεωρείτε πως δεν θα αντέξετε μην το κάνετε την ίδια μέρα αλλά σε δύο ή τρείς.
  3. Να φροντίσετε να έχετε φάει και να έχετε κοιμηθεί καλά ώστε να έχετε ενέργεια και υπομονή να αντέξετε την διαδικασία.
  4. Αποφύγετε το αλκοόλ, τα παυσίπονα και οτιδήποτε επηρεάζει το αίμα για λίγες μέρες.

Θα πονέσετε, είναι η αλήθεια, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου και μετά δεν θα πιστεύετε ότι αγχωνόσασταν γι’ αυτό.

Συνήθως ο πόνος κρατάει μόνο στην αρχή. Αν είναι η πρώτη σας φορά, ίσως διαρκέσει λίγο παραπάνω. Όπως και όλοι οι πόνοι, κρατάνε στην αρχή, μετά το σώμα μας τους συνηθίζει και δεν νιώθουμε πόνο.

Υπομονή τα πρώτα λεπτά. Πρέπει να κατανοήσετε το άγχος σας, είναι κάτι καινούργιο για εσάς και το γεγονός πως υπάρχει και ο πόνος σας δυσκολεύει στην απόφαση.

Μην του δίνεται βάση, όλα τα καλά πράγματα στην ζωή πονάνε… αλλά και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Πως συντηρώ το tattoo μου

Σας δίνουμε την απάντηση στην ερώτηση «Πως συντηρώ το τατουάζ στον αστράγαλο;». Είναι γεγονός λοιπόν πως ένα τέτοιο tattoo δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για να μείνει το χρώμα, να μην αλλοιωθεί το σχέδιο και να μην πάθει κάτι το δέρμα σας.

Ωστόσο, θέλει σίγουρα την προσοχή σας και την κατάλληλη φροντίδα. Έτσι θα εξασφαλίσετε το σχέδιο να είναι το ίδιο όμορφο σαν την πρώτη μέρα! Θα το ερωτεύεστε ξανά και ξανά σαν να το είδατε πρώτη φορά.

Ο Fuji που είναι tattoo artist αλλά και ο ιδιοκτήτης του Inkers tattoo στην Αθήνα μας έδωσε μερικά tips για την περιποίηση και την φροντίδα των τατουάζ στον αστράγαλο:

• Όπως είπαμε και προηγουμένως το νο1 είναι να πίνετε πολύ νερό! Όσο περισσότερο νερό πίνετε τόσο ενυδατωμένο διατηρείτε το σώμα σας βοηθάτε το αίμα να κυκλοφορήσει καλύτερα. Ένα tattoo στον αστράγαλο διατηρείτε δύσκολα στην αρχική του μορφή καθώς στα άκρα δεν κυκλοφορεί αρκετό αίμα. Ωστόσο, όσο περισσότερο νερό πίνουμε τόσο βοηθάμε το αίμα να κυκλοφορήσει.

• Κρατήστε το tattoo ενυδατωμένο με κάποια κρέμα.

• Αποφύγετε την ηλικιακή ακτινοβολία. Ο ήλιος δεν κάνει καλό ούτε στο τατουάζ αλλά ούτε και στο δέρμα σας. Αποφύγετε τον όσο το δυνατόν περισσότερο και το καλοκαίρι είτε να μην το βλέπει ο ήλιος είτε με δυνατό αντηλιακό (50 fps).

• Καλή διατροφή. Όσο καλύτερη διατροφή κάνουμε, τόσο βοηθάμε το σώμα μας με την κυκλοφορία του αίματος και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

• Γυμναστική. Όπως και με την διατροφή, όσο διατηρούμε τον υγιεινό τρόπο ζωής, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να διατηρηθεί το τατουάζ στον αστράγαλο ως έχει.

• Προσέχουμε το σώμα μας. Να θυμάστε πως όσο περισσότερο περιποιούμαστε το σώμα μας τόσο καλύτερα φαίνονται τα tattoo μας. Ο Fuji μας έδωσε και τις καλύτερες συμβουλές σε ότι έχει να κάνει με την κρέμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να περιποιηθούμε το τατουάζ και το δέρμα μας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Fuji, συνήθως οι tattoo artists προτείνουν τις ειδικές κρέμες επούλωσης του δέρματος για κάποιο τατουάζ ή και κάποια κηραλοιφή.

Βέβαια σε εύκολα tattoo, γραμμικά ή μίνιμαλ που έχουν ταχεία επούλωση δεν μας ενοχλεί να χρησιμοποιηθεί και μια απλή κρέμα Bepanthol που θα προμηθευτείτε από κάποιο φαρμακείο.

Συνεπώς, όταν κάνετε το τατουάζ στον αστράγαλο, ειδικά σε αυτή την περιοχή που χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή, συμβουλευθείτε τον tattoo artist σας πρώτα, ο οποίος θα γνωρίζει ακριβώς ποιο σχέδιο έχετε επιλέξει, το δέρμα σας και τις ανάγκες του τώρα που χρειάζεται την αμέριστη αγάπη σας. Ήρθε η ώρα, να δείξετε στο δέρμα σας πόσο το αγαπάτε και πόσο το φροντίζετε, σας έχει ανάγκη!

Τα γυναικεία τατουάζ στον αστράγαλο είναι πολύ θηλυκά, αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό μιας γυναίκας. Ακολουθώντας όλες τις συμβουλές που σας δώσαμε, θα κάνατε την εμπειρία να μοιάζει με ένα όμορφο ταξίδι και τον πόνο παιχνιδάκι! Εμείς το μόνο που θα σας προτείναμε είναι αν θελήσετε να κάνετε ένα τατουάζ στον αστράγαλο, να πίνετε πάρα πολύ νερό, να κάνετε μια σωστή και υγιεινή διατροφή και γυμναστική ώστε να βοηθήσετε το σώμα σας και στην επούλωση αλλά και στην κυκλοφορία του αίματος.

Να αγάπατε το δέρμα σας και να το φροντίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, και όσον αφορά το τατουάζ στον αστράγαλο είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψετε!

Adblock
detector