Τατουάζ

Τατουάζ τριαντάφυλλα – ο απόλυτος οδηγός: βρείτε εύκολα το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σας

Η επιλογή ενός τατουάζ μπορεί να είναι από τις πιο εύκολες ή δύσκολες αποφάσεις σας. Δείτε πως μπορείτε να διευκολυνθείτε. Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε σε βάθος το «Τατουάζ τριαντάφυλλο» και θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν το χτυπήσετε.

Όπως κάθε σχέδιο έτσι και αυτό είναι δυνατόν να αποτυπωθεί με ποικίλους τρόπους, χρώματα, συνδυασμούς. Παρακάτω θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με εντυπωσιακές φωτογραφίες με τατουάζ τριαντάφυλλα αλλά και τις καλύτερες ιδέες για τατουάζ τριαντάφυλλο που θα θυμάστε για πάντα!

Τατουάζ τριαντάφυλλο στο χέρι

Τατουάζ τριαντάφυλλο στο χέρι, επιλογή πλέον αρκετά αγαπημένη και στατιστικά το συνηθέστερος μέρος για το πρώτο σας τατουάζ. Κάθε μέρος του σώματος έχει και μια δική του ερμηνεία για τη δερματοστιξία σας.

Στον καρπό

Ο καρπός προσελκύει τις μικρότερες ηλικίες που επιθυμούν αρχικά μικρά σχέδια. Δεν περιορίζεται πάντως μόνο σε αυτά. Σαν σημείο είναι αρκετά εμφανές και θα μπορούν όλοι να το θαυμάσουν.

Το τατουάζ τριαντάφυλλο στον καρπό είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο σχήμα αποτελεί ένα φανταστικό σχέδιο ειδικά με τις κατάλληλες λεπτομέρειες.

Το γέμισμα με χρώμα ταιριάζει αναμφίβολα στις πιο μελαμψές επιδερμίδες όπως θα διακρίνετε και εσείς.

 

Εισαγωγή: Τατουάζ τριαντάφυλλο
Insta: alo_lolo_chang

Η απλότητα και η λιτότητα δεν χάνει ποτέ την φινέτσα της! Εκπληκτική φιγούρα είναι αυτή της φωτογραφίας. Το χρώμα απουσιάζει όμως το σχέδιο είναι ικανό να κλέψει την παράσταση.

Εικόνα με χέρι με tattoo
insta: irena7.9

Tattoo τριαντάφυλλο στον ώμο

Τα χέρια και οι ώμοι είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία. Στον ώμο λόγω της έκτασης του τα ταττού γίνονται μεγάλα. Κι εδώ υπάρχουν αρκετές προτάσεις, επιλέξτε μια από αυτές από τη κατηγορία «Τριαντάφυλλο τατουάζ στον ώμο».

Εάν σας αρέσουν τα ογκώδη σχέδια προτιμήστε ένα τριαντάφυλλο σε αυτό το σημείο. Οι προτάσεις ανήκουν στο θέμα «Τριαντάφυλλο τατουάζ στον ώμο».

Με χρώμα ή χωρίς θα τραβάει την προσοχή όλων. Αρκετά ευχάριστο είναι το γεγονός ότι το βλέμμα σας δύσκολα θα πέφτει εκεί, γι αυτό δεν θα το «βαρεθείτε» ούτε θα σας κουράσει.

Tattoo triantafilo
Insta: cockasnook

Στην περίπτωση που είστε λάτρης των μεγάλων σχεδίων σας παραπέμπουμε σε αυτό. Χαρακτηριστικά του είναι τα δυο επίπεδα τα οποία χωρίζονται με μια γραμμή. Στο επάνω μέρος τοποθετούνται τα τριαντάφυλλα και κάτω κρέμονται μερικές αλυσίδες.

insta: claracambell

Πιο ξεχωριστό και εντυπωσιακό στήσιμο του λουλουδιού αυτού για το θέμα «Τριαντάφυλλα tattoo» , είναι το κυκλικό σε συνδυασμό με μικρότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα ή να παίξετε με περισσότερα.

Τατουάζ τριαντάφυλλο στον ώμο
insta: linda_jones_c

Στο μπράτσο – αγκώνα

Το μπράτσο σαν περιοχή μπορεί να στηρίξει κάθε σας μεγάλο σχέδιο. Ο πόνος είναι λιγότερος και θα μπορείτε κάποια στιγμή να το μετατρέψετε και σε μανίκι, αν συνάδει με την αισθητική σας.
Τατουάζ σαν αυτό είναι πολυζήτητα διότι ξεφεύγει από το απλό λουλούδι και το κλασικό τρόπο αποτύπωσης του. Έχει παραπάνω πληροφορίες και είναι αρκετά μοντέρνο.

Σχέδιο στο μπράτσο
insta: Jaramillo_ink

Αν το στυλ σας είναι πιο μοντέρνο, minimal ή επιθυμείτε σχέδια ξεχωριστά θα τρελαθείτε με αυτό το ταττού. Η αντίθεση των χρωμάτων του μαύρου με το μπλε, πράσινο, πορτοκαλί είναι το δυνατό χαρακτηριστικό αυτού.

Αγκώνας, ένα αρκετά ιδιαίτερο σημείο αλλά πρωτότυπο για το τατουάζ σας. Ανάλογα και με το σχέδιο της αρεσκείας μπορεί να απογειώσει την εικόνα σας. Πρέπει να λάβετε υπόψν και το φυσικό σχήμα του σώματος σας. Τριαντάφυλλα τατουάζ σε τέτοια απεικόνιση :

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, το σχέδιο είναι πιο «μαλακό» με μισό γέμισμα.
Περισσότερες γραμμές δίνονται στα φύλλα χωρίς να αποσπούν όμως το κεντρικό σχέδιο.

Τριαντάφυλλο τατουάζ
Insta: alexduquettetattoos

Τατουάζ τριαντάφυλλο, πιο σχολαστική δουλεία (εξαιτίας σχεδίου) χαρίζεται βάση στα φύλλα με τι σκιές και με ένα πορφυρό χρώμα. Αποτέλεσμα παραστατικό, σαν επιλογή είναι φανταστική.

Κατακόκκινο ρεαλιστικό tattoo triantafyllo
Insta: lauritatattoo

Ο ρεαλιστικός του χαρακτήρας δίνει την αίσθηση μιας φωτογραφίας αποτυπωμένης στο δέρμα.

Τατουάζ τριαντάφυλλο στο χέρι
Insta: ms.sandracarlos

Εάν είστε τύπος των μικρότερων σχεδίων η κατηγορία «Μικρά τριαντάφυλλα τατουάζ» θα σας κάνει να τα ερωτευτείτε σίγουρα.
Vintage, καλλιγραφικά, πανέμορφα είναι κάποια από τα επίθετα που θα μπορούσε κανείς να τους δώσει. Ένα ξεχωριστό και σπάνιο χρώμα είναι το κίτρινο.
Συμβολικός είναι κι ο χαρακτήρας του εφόσον ισοδυναμεί με την «χαρά».

Πορτοκαλι λουλούδι στο χέρι
Insta: studiobysol

Τα καλύτερα σχέδια για το πόδι

Τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι; Ακολουθούν ιδέες για τα μελλοντικά σας σχέδια και εμπνεύσεις που θα επιταχύνουν την διαδικασία δημιουργίας του. Οι προτάσεις θα αφορούν όλα τα μέρη του ποδιού από πάνω μέχρι κάτω. Θα ακολουθήσουν «Τριαντάφυλλα tattoo».

Οι καλύτερες επιλογές για το γόνατο – μπούτι

Ιδιαίτερο είναι αντίστοιχα και το σημείο του γονάτου. Συγκεκριμένα είναι τα σχέδια «που κουμπώνουν γάντι» όπως το τριαντάφυλλο tattoo που είναι πλέον συχνή επιλογή. Το γόνατο και ο αγκώνας σαν σημεία απογειώνουν κάθε σας προτίμηση.
Πιο περίεργα σχέδια είναι αυτά που εκπνέουν αρκετή φαντασία. Το τριαντάφυλλο της εικόνας έχει δυο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Τα ανοιχτό αυτό μπλε και το μάτι που ξεπροβάλει από την μέση. Τα φύλλα απέξω δεν παρουσιάζονται σκέτα ή με το κλασικό πράσινο αλλά με ένα αχνό κίτρινο.

Σχέδια τατουάζ τριαντάφυλλο που θα σας εκπλήξουν:

Μπλε τατουάζ στο χέρι
Insta: melkacreative

Μια ξεχωριστή ιδέα είναι το ρόδο να βρίσκεται και στα δύο γόνατα. Μαύρο χωρίς γέμισμα, χωρίς προσεγμένες γραμμές, δεν αγγίζει το ρεαλιστικό, αφήνει όμως μια υπέροχη εικόνα. Παραπέμπει πιο πολύ σε σχέδιο φανταστικό.

Τατουάζ τριαντάφυλλο στο γόνατο
Insta: diecolaa

Τατουάζ με τριαντάφυλλα στο μπούτι. Η περιοχή αυτή υποστηρίζει μεγάλα σχέδια κυρίως αισθητικά. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλές παραλλαγές και συνδυασμούς μαζί με τα «Τατουάζ τριαντάφυλλα» της επιλογής σας.

Ένα μεσαίου μήκους σχέδιο είναι αυτό το τριαντάφυλλο που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Δεν έχει χρώματα, αλλά το σχέδιο του είναι αυτό που τραβάει την προσοχή. Είναι ακόμη ρεαλιστικό σχέδιο. Έχει αρκετές λεπτομέρειες, σκιές κλπ.

Tattoo τριαντάφυλλο στο πόδι
Insta: hanahbrucex

Ρεαλιστικό σχέδιο είναι κι αυτό της φωτογραφίας της κατηγορίας «Ταττοο τριαντάφυλλο». Είναι νεανικό, με αίσθημα ρομαντισμού. Το διπλό τριαντάφυλλο ακόμα μπορεί να είναι και συμβολική αξία ανάλογα με το πώς θα το προσαρμόσετε.

Φωτογραφία με τατουάζ τριαντάφυλλο στο μπούτι
Insta: nikki_0429

Εάν είστε ερωτευμένοι με τα έντονα και σύνθετα σχέδια εμπνευστείτε από αυτή την εικόνα, Θα σας αφήσει άφωνους. Στο κέντρο βρίσκεται το μεγάλο κατακόκκινο ρόδο. Γύρω του υπάρχουν τα φύλλα του παράλληλα με ένα άλλο τρόπο σχεδίου λουλουδιού.

Κόκκινο τριαντάφυλλο στο μπούτι
Insta: tiara_ashleyh

Σχέδια για τον αστράγαλο – γάμπα

Ένα τατουάζ στο σημείο αυτό προσδίδει θυληκότητα και σεξουαλικότητα που θα σας ακολουθεί σε κάθε βήμα σας. Το σημείο αυτό είναι οικείο γιατί δεν μπορούν να το δουν πάντα όλοι.

Tattooτριαντάφυλλο στο πόδι, τι πιο ερωτικό από ένα τριαντάφυλλο σε αυτό το σημείο; Ένα τέτοιο σχέδιο παραπέμπει στο τριαντάφυλλο από την ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας». Νεανικό, ρομαντικό, σίκ, η τέλεια επιλογή, αν σας αρέσουν αυτά τα μεγέθη.

Τατουάζ στον αστράγαλο
Insta: sammyjo_1998

Τριαντάφυλλο tattoo ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Είναι ένα «ζεστό», γλυκό σχέδιο, που τον αγκαλιάζει με την καμπυλωτή γραμμή του σαν φύλλο.

Τριαντάφυλλο στον αστράγαλο
Insta: loveinkeu

Όσο αναφορά την γάμπα σας έχουμε ένα υπέροχο σχέδιο. Διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μοιάζει να έχει φτιαχτεί από μουτζούρες και αφηρημένες γραμμές. Το αποτέλεσμα όμως είναι μαγευτικό.
Τόσο απλό μα τόσο δύσκολο.

Σχέδιο στην γάμπα με τριαντάφυλλο
Insta: 0one_tattoo

Εκτός από τα κλασικά σχέδια που υπάρχουν στους καταλόγους των studio και του διαδικτύου υπάρχουν κι αυτά που αγγίζουν τον υπερ-ρεαλισμό. Στην εικόνα το ταουάζ με το τριαντάφυλλο φαίνεται να έχει φτιαχτεί από νερομπογιές, με τρομερές «ζωντανές’ λεπτομέρειες.

Πολύχρωμο τριαντάφυλλο
Insta: Amanda_mypreciusink

Λαιμός, πλευρά ή κάποιο άλλο σημείο

Δεν υπάρχει πιο υπέροχο σημείο για ένα μικρό εώς μεσαίο τριαντάφυλλο από το πίσω μέρος του λαιμού. Δεν φαίνεται όλες τις ώρες όταν όμως πιάνετε το μαλλί σας αλογοουρά ή επάνω τραβάει τα βλέμματα του κόσμου.

Δίχρωμο κλασικό σχέδιο με κόκκινο και πράσινο. Οι λεπτομέρειες με τις τελείες τριγύρω ζωντανεύουν την εικόνα.

Τριαντάφυλλο τατουάζ σημασία
Insta: missyjahntattoos

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα -όχι άδικα- η μόδα των “fingers tattoo” . Το σχέδιο αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο απο τα απλά σχεδιάκια στα δάχτυλα. Έχει την δική του χάρη παρ’ όλα αυτά. Η φιγούρα αυτή ταιριάζει με ένα εξωτικό φυτό και η θέση του είναι ιδανική.

Πρόκειται για ένα ταττού που όλοι θα θαυμάζουν.

Το πιο κουλ τατοο τριανταφυλλο
Insta: elvaharleytattoo

Tattoo τριαντάφυλλο ανδρικό

Στην τέχνη του τατουάζ δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και διακρίσεις. Όλα τα σχέδια είναι «unisex» εάν μπορούσαμε να δώσουμε ένα χαρακτηρισμό.

Το γυναικείο τριαντάφυλλο δεν διαφέρει από το αντρικό ιδιαίτερα γι’ αυτό το σχέδιο αυτό τυγχάνει να έχει αρκετή ζήτηση κι από το ανδρικό κοινό.

Παρακάτω σας δείχνουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες και σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για τατουάζ τριαντάφυλλο ανδρικό.

Το κλασικό κόκκινο τριαντάφυλλο στον ώμο γνωρίζει μεγάλη απήχηση. Παρ’ ότι συνηθισμένο με μερικές τροποποιήσεις διαφέρει από κάθε άλλο.

Ποιο είναι το σημείο που θα δείξει καλύτερα ένα τέτοιο ταττού; Εάν έχετε ήδη αρκετά σε ένα μέρος λ.χ. άχρωμο μανίκι ένα πορφυρό κόκκινο τριαντάφυλλο θα ταίριαζε αρμονικά με το σύνολο και θα ήταν αρκετά εντυπωσιακό.

Tattoo με χρώμα
Insta: red_m89

Δεν χρειάζεται να είναι χρωματιστό για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ακόμη και το μαύρο με το κατάλληλο σχέδιο αποτυπώνεται τέλεια στο δέρμα. Αυτό το tattoo τριαντάφυλλο ανδρικό βρίσκεται στο επάνω μέρος του αστραγάλου του ποδιού. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό σχέδιο, χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

Μαύρο τριαντάφυλλο
Insta: arcorpo

Ένα εμφανές σημείο που λειτουργεί και σαν «καμβάς» λόγω της έκτασης του είναι το στήθος. Τα σχέδια εκεί βγαίνουν πολύ καθαρά και ομοιόμορφα. Οι γωνίες των ώμων ισορροπούν την εικόνα αρμονικά

Το σχέδιο αυτό είτε με είτε χωρίς αλυσίδες είναι φανταστικό.

Πάμε να δούμε μερικά αγαπημένα σχέδια…

Αντρικό τατουάζ τριαντάφυλλο
Insta: vendetavvenntuno

Συνδυάστε τα λουλούδια που είναι κάτι αγνό και όμορφο με αντικείμενα που ανήκουν στο αντίθετο άκρο. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα σχέδιο γεμάτο δυναμισμό που αντανακλά τη ζωή και τις αντιθέσεις της.

Σκελετός με λουλούδια
Insta: ellen.theapprentice
Σκελετός με στιλέτο και λουλούδια
Insta: vintagetattooshop
Σκελετός με στεφάνι
Insta: thesnakeinmyboot
Στιλέτο με λουλούδι
Insta: tattooartistrafael

Εάν σας αρέσουν τα ταξίδια και η θάλασσα, τα roses δένουν τέλεια με ναυτική θεματολογία όπως πυξίδα και καράβι.

Καράβι με πανιά
Insta: rebeccatattoo
Πυξίδα τατού
Insta: ceetwotattoo

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια ρεαλιστική απεικόνιση, ένα μυστήριο σχέδιο είναι όλα τα λεφτά! Ο συμβολικό του χαρακτήρας ενισχύεται και μπορείτε να κρύψετε και περισσότερα νοήματα! Μια αράχνη που σχηματίζει ένα τριαντάφυλλο λ.χ.

Λουλούδι στο λαιμό
Insta: mj.tattooo

Ένα θέμα με θρησκευτικό χαρακτήρα για αυτούς που πιστεύουν και θέλουν να έχουν πάντα τον θεό δίπλα τους.

Θρησκευτικό θέα
Insta: lakatrinatatuajes

Και φυσικά για τους πιο στιλάτους που θέλουν να κάνουν μπαμ! Τα έντονα χρώματα που δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα είναι μια τίμια επιλογή.

Ημέρα των νεκρών χρωματιστό
Insta: beckyatattoos

Το μαύρο μανίκι με τα πολύχρωμα τριαντάφυλλα είναι ότι πιο top για άντρες.

Πορτοκαλί τριαντάφυλλο και κόκκινο
Insta: houtzpunk

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε: ερωτήσεις/απαντήσεις

Ξεκινώντας ας δούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς απορίες για τα τατουάζ τριαντάφυλλα…

Που και πως θα βρω το κατάλληλο σχέδιο;

Πριν καταλήξετε σε ένα σχέδιο σκεφτείτε αρκετά καλά! Υπάρχουν άπειρες επιλογές. Μπορείτε να διαλέξετε κάποια από το διαδίκτυο και να τα προσαρμόσετε με την άποψη του tattoo artist σας.

Τατουάζ τριαντάφυλλο τιμή;

Το λιγότερο που μπορεί να ξεκινήσει κάποιο από τα μικρά σχέδια είναι τα 50 ευρώ.

Είναι όλα τα στούντιο αξιόπιστα;

Σαφώς και δεν είναι. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες πριν το επισπευτείτε και καλές κριτικές. Εφόσον το βρείτε περάστε για έναν έλεγχο. Εάν είναι καθαρό, περιποιημένο.

Μπορώ να εμπιστευτώ τον tattoo artist μου;

Είναι αναγκαίο να έχετε καλή επικοινωνία. Μην διστάσετε να του κάνετε άπειρες ερωτήσεις. Είναι η δουλεία του και η υποχρέωση του. Επίσης να τον ακούτε και να δέχεστε τις συμβουλές του.

Τι θα γίνει με το σχέδιο; Αν το μετανιώσω; Αν δεν έχει φτιαχτεί όπως το θέλω;

Είναι αναγκαίο να είστε σίγουρα και έτοιμη. Δώστε πολλή προσοχή την ώρα της «ξεπατίκωσες», παρατηρήστε το καλά και αφήστε το οκέυ σας για να προχωρήσει η διαδικασία.

Διαδικασία μετά

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε μετά το χτύπημα είναι απλά αλλά σημαντικά και αυτό γιατί στις επόμενες μέρες το ταττοο σας χρειάζεται μεγάλη προστασία.

Τέσσερα πραγματάκια πρέπει να προσέξετε…

1. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του ειδικού.

2. Να θυμάστε πως τουλάχιστον οι δύο πρώτες εβδομάδες είναι κρίσιμες.

3. Τοποθετείστε τις κατάλληλες αλοιφές (ενυδάτωσης-επούλωσης) και μην ξεχνάτε την μεμβράνη! Το δέρμα σας είναι ανοιχτή πληγή, ευάλωτη σε κάθε μόλυνση.

4. Μην αφαιρέσετε τις φλούδες του δέρματος σας, είναι φυσική αντίδραση κατά τη διαδικασία επουλώνεται.

Ποια προβλήματα μπορεί να προκληθούν

Σε περίπτωση που αντιδράσει διαφορετικά ο οργανισμός σας ή δεν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του ειδικού που σας «χτύπησε» το tattoo αυτά είναι τα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν:

• Μολύνσεις.
• Αλλεργικές αντιδράσεις στις χρωστικές.
• Εξάνθημα μετά από προσωρινό τατουάζ.
• Δερματικές επιπλοκές από τη μαγνητική τομογραφία.
• Εξάνθημα από αλλεργία στον ήλιο.

Για την αποφυγή τους, προληπτικά, καλό είναι να εμπιστεθείτε τον δερματολόγο σας.

Τι συμβολίζει το τριαντάφυλλο σε τατουάζ

Τι συμβολίζει το τριαντάφυλλο σε τατουάζ άραγε; Με την ευρεία έννοια τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν την γυναικεία ομορφιά την καλαισθησία.

Με την στενότερη έννοια αυτό το λουλούδι διαφέρει από χώρα σε χώρα. Αφενός είναι διαδεδομένο ως σύμβολο της αγάπης. Η αγάπη όμως δεν χωρίζεται από το πάθος, γι αυτό λαμβάνει χώρα κι αυτό. Αφετέρου σχετίζεται και με την αγνότητα. Κοινό σε πολλές χώρες και πολιτισμούς είναι συγκεκριμένα το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Μύθοι υποστηρίζουν ότι η θεά της ομορφιάς και της αγάπης ήταν η Αφροδίτη. Συχνά παρουσιάζονταν με τριαντάφυλλα στο κεφάλι, στο λαιμό και στα πόδια. Υποστηρίζεται ότι το αρχικό χρώμα τους ήταν λευκό όταν όμως τρυπήθηκε από τα αγκάθια τους, άγγιξαν το αίμα της και βάφτηκαν κόκκινο.

Έτσι το τριαντάφυλλο συμβολίζει την αθάνατη αγάπη.

Για να ερμηνεύσουμε ακριβέστερα αυτό το σχέδιο πρέπει να προσδιοριστεί και το χρώμα του, από εκεί θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες.

Οι Βικτωριανοί λάτρευαν αυτά τα λουλούδια και επέδιδαν διαφορετικά νοήματα σε διαφορετικά χρώματα»

Σημασία σύμφωνα με το χρώμα του τριαντάφυλλου

Τριαντάφυλλο tattoo κίτρινο: σε πρώτο στάδιο σχετίζονταν με την ζήλια και το μόχθο, πλέον συντροφεύει την χαρά και την ώριμη αγάπη.

Άσπρο: αντιστοιχεί με την πνευματικότητα, νεότητα.

Ροζ: καταπληκτικά αποπνέοντας αίσθηση αρετής και κομψότητας. Εκπνέει παράλληλα και κάποιες έννοιες της συμπάθειας.

Πορτοκαλί: ο,τι καταλληλότερο για άτομα ενθουσιώδη.

Κόκκινο: είναι ξεκάθαρο ότι συμβολίζει την αγάπη, τον ρομαντισμό, το πάθος και το δημοφιλέστερο χρώμα σύμφωνα με αυτό το σχέδιο.

5+1 συνδυασμοί σχεδίων με τριαντάφυλλα

Πεταλούδα: Ένας άρτιος συνδυασμός στη φύση. Συμβολίζει κάτι το φυσικό.

Στιλέτο: Εάν έχετε ένα φλεγόμενο ταπεραμέντο είναι η κατάλληλη σύνθεση. Ουσιαστικά αφορά τις σχέσεις αγάπης-μίσους.

Αγκαθωτό σύρμα γύρω του: Αφορά ανθρώπους θαραλέους και συνειδητοποιημένους με τον πόνο. Motto «αγάπη μπορεί να πονέσει και δεν έρχεται χωρίς ρίσκο».

Σταυρός: Η λύπη για ένα χαμένο πρόσωπο, το οποίου θα έχουμε πάντα την σκέψη του πάνω μας.

Κρανίο: Περιέχει διάφορα νοήματα, πρόκειται για ένα “curiοus” σχέδιο.

Πανό: Γράψτε ή χρησιμοποιήστε κάτι για το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου σας.

Και κάπου εδώ το άρθρο μας για τα τατουάζ τριαντάφυλλα έφτασε στο τέλος του. Ελπίζουμε άντρες, γυναίκες να εμπνευστείτε από αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες, να λάβετε υπόψιν όλους τους συμβολισμούς που αναφέραμε και να το πάρετε απόφαση για να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό tattoo που θα σας συντροφεύει μια ζωή και θα γίνει αφορμή να διηγείστε όμορφες ιστορίες!

Adblock
detector